Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, на якому друг з Прибалтики показавши шоумену, як більш-менш безпечно доторкатися до всіляких кнопок під час каратину через коронавірус COVID-19. Так, схема виявилася простою і одночасно геніальною: замість пальця потрібно торкатися одноразовою зубочисткою, яку після зміни слід викинути в спеціально відведений для цього стаканчик.

"Оригінальний спосіб гігієнічного безконтактного користування кнопками в умовах пандемії. Друг з Прибалтики надіслав 😂 Це ж треба було таке придумати! #коронавірус"

- захопився Галкін. Фолловери не пройшли повз, проте зазначили, що не сильно довіряють способу: "А потім ці зубочистки ще раз дістануть і увіткнуть в губку🤪", "Ну так то,на них і чхнути хтось міг😄", "А той хто встромляв зубочистки був у рукавичках ?", "Наші кнопки такими палицями не прожмеш 😆", "Оригінально, а якщо хтось не в стаканчик кинув паличку, а назад встромив? Все? Заразився вважай", "Чхнув на палички випадково чи кашлянув... І фсьо...".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.