Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, Примадонна, вирішила не відставати від коханого, виставивши трепетне селфі на наступний ранок після 71-го дня народження 15 квітня. Так, артистка відсвяткувала важливий день у колі дітей Гаррі і Лізи, а також коханого чоловіка, які підготували для красуні приємний сюрприз, однак зіркових друзів не запрошувала, приймаючи привітання по телефону та у соцмережах у зв'язку з карантином через коронавірус COVID-19. Малюки зворушливо привітали маму Аллу, присвятивши їй вірш, який прочитали разом, після чого ще й вручили відразу два букетика троянд, а також зробили тортик з желе.

Жива,здорова,щаслива!Пішла на 8-ий десяток.ДЯКУЮ ВСІМ ЗА ПРИВІТАННЯ.❤️❤️❤️❤️ поділилася радістю Пугачова

Фолловери залишилися в захваті: "Якщо такий 8 десяток, то дорослішати не так страшно🤩", "Алла Борисівна, Ви прекрасні❤️❤️❤️❤️❤️", "Живіть довго, не хворійте, на радість нам", "Живіть дооооовго і щасливо🙏🙏🙏🙏🙏", "Улюблена❤️❤️", "Щастя вам і міцного здоров'я дорога наша Алла Борисівна!!!!💐💐💐❤️❤️❤️😍🌹🌹🌹", "@alla_orfey найшикарніша 🤤😍🙌🏻🙌🏻🙌🏻 з новим роком життя Вас, Алла Борисівна ❤", "Дуже Вас любимо і обожнюємо 🙏🏻Наша Прима".

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.