Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати на карантині через коронавірус COVID-19 ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам. Так, малюки зворушливо привітали всіх зі світлим святом Великодня віршами Андрія Усачова. Також Максим показав, як брат і сестра готувалися до цього дня, розмальовуючи крашанки, прикрашаючи пасочки і збираючи традиційні кошики.

Великдень Як йшла підготовка поділився відео процесу Галкін

Фолловери залишилися в захваті: "Татусю, мамусю. Як же вони красиво спілкуються з батьками. 😊 МИЛОТА ТАКА! 😊", "Які ви молодці,дітки у вас просто супер!Зі святом вас!!!Благо і добра вам!!", "прям щеплення від коронавіруса...ваші ДІТИ!", "Міміка Лізи-це щось! ❤️😍 Гарненькі до неможливості", "Христос Воскрес❤️❤️❤️Добра! Здоров'я!!!Любові!!!", "Такі красиві і розумні👏👏👏❤️", "Як же здорово ♥️які ви молодці 😘так приємно дивитися на вас🌹", "🙏😘😘😘😘Супер сім'я!", "хороші дітки 👍 завжди приємно дивитися. Посміхаюся)", "Диво 😍дітки чудо і тато".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.