Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати на карантині через коронавірус COVID-19 ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам. Так, гордий батько показав, як син Гаррі виконав культовий хіт Едіт Піаф "Non je ne regrette rien" чистою французькою. Варто відзначити, що хлопчик може похвалитися не тільки відмінною вимовою, але також голосом і слухом, адже діти пари старанно займаються з численними репетиторами.

Гаррі Non je ne regrette rien у виконанні Гаріка. Ще восени діти розучили і записали кілька пісень - а я й забув, ось згадали - вирішили порадувати вас на карантині. Все буде добре! поділився радістю Галкін

Фолловери залишилися в захваті: "Просто немає слів!!👍", "Ось будемо старенькі сидіти на концертах Гаріка ❤️🤗", "Боже, яке щастя!!! Сооооонечко!!! Так чистенько! Так красиво!!!❤❤❤❤❤", "Який молодець!👏👍😘", "Молодець, Гаррі!браво!👏👏👏❤️", "Дуже здорово! До мурашок! Браво, Гаррі! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏❤️", "Ну просто браво!!!!! 👏👏👏🧡🧡🧡", "Геніальний малюк ❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.