Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, Примадонна, вирішила не відставати від коханого, виставивши новий кліп свого старшого онука Микити Преснякова на пісню "Тінь". Так, 28-річний артист і його група "Multiverse", а також соліст групи "Нерви" Женя Мільковський вирішили відзняти відео з домашніх умовах, дотримуючись самоізоляції на карантині через коронавірус COVID-19, а сам Микита зазначив, що в зйомках йому допомагала дружина.

Пісня «ТІНЬ» Зачепило Multiverse @npresnyakov @zhenyamilkovskiy поділилася емоціями Пугачова

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки сильно розділилися: "НАВІЩО ЙОГО ПРОСУВАТИ. ТАК, ТАЛАНОВИТА БАБУСЯ, НЕ БЕЗУСПІШНИЙ БАТЬКО, ЗАТРЕБУВАНА І УЛЮБЛЕНА БАГАТЬМА МАМА. АЛЕ ОСЬ НА НЬОМУ ПРИРОДА ЯВНО ВІДПОЧИВАЄ", "Дуже хороший хлопець,ви можете пишатися своїми онуками,здоров'я вам🙏🌹", "Микита великий молодець", "Який молодець Микита👏👏👏👍👍👍, мені подобаються його роботи🎉", "Відеоряд не подобається", "Фігня", "Переграє, хоче погляд налаштувати серйозний пронизливий, а ніяк😂😂😂 як і вся естрада зараз, проходить повз тільки👎", "Ппц Нікітос викапаний батько❤️", "Як же схожий голос на голос батька👌👌👌💣💣".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.