Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть попри звинувачення в піарі, пара Микити і Даші квіткової залишилася разом, почала жити, а нещодавно навіть одружилася. Через карантин торжество закохані трохи перенесли, але нещодавно все-таки відзначили своє весілля. Нещодавно в соцмережі дівчина показала милі фото, на яких з'явилася в романтичному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Даша зображена на прогулянці, куди вийшла у світлому образі. На ній цікава білосніжна сорочка, а на плече вона повісила модну темну сумочку. Волосся красуні розпущене і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж і мила посмішка. У підписі до фото Квіткова написала: "Тиждень без постів. Зловила себе на думці, що я в стані емоційного вигорання. Цілих сім днів я сідала і намагалася написати хоч щось, але все було повз. В голові було безліч ідей і одночасно порожнеча. Сьогодні я хочу вийти з цього стану, зробивши крок. Нехай це буде він. Перед вами два фото. Яке виберете ви?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.