Ольга Фреймут - українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій блог в Instagram. Тепер вона вчить українців етикету в мережі, навіть окремий хештег придумала для цієї рубрики. Але цього разу Оля показала архівні фото з відомим японсько-французьким дизайнером Кензо Такада, а в підписі до публікації повідомила про його смерть.

Читайте Знай в Google News!

На знімках, зроблених у Львові, Олю можна побачити ще зовсім молодою, навіть юною. Вона сидить поруч з дизайнером Кензо Такада, який на листочку малює її портрет. У підписі до фото Фреймут написала: "Від коронавірусу помер легендарний дизайнер Кензо Такада. Світлі спогади - ми з модельєром у Львові, він малює мій портрет... Стримана розмова, де кожне словосполучення-рада на життя. Царство Небесне...". Шанувальники зірки не пройшли повз і почали активно обговорювати її знімки, висловлюючи слова жалю і співчуття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.