У середу, 12 вересня, дружина російського опозиціонера Олексія Навального Юлія опублікувала в Instagram свою відповідь на "відеозвернення" глави Росгвардии Золотова до її чоловіка, який за вироком суду повинен 30 днів сидіти під арештом.
"Багато хороших людей пишуть мені і запитують, що я думаю з приводу "відеозвернення" глави Росгварії Золотова до мого чоловіка. Розцінюю, як загрозу. Не боюся за сім'ю.
Відповім тут.
Звичайно, я розцінюю це як загрозу і Олексію, і всій нашій родині. Це загроза від зухвалого бандита, упивающегося своєю безкарністю.
Я не боюся.
Єдине почуття, яке я відчуваю до Золотого - презирство. Я зневажаю його як злодія і боягуза.
Він - боягуз, тому що випустив своє «звернення» саме в той момент, коли мій чоловік під арештом і не може не те що відповісти, а навіть подивитися «звернення».
Він - боягуз, тому що для свого ролика вирядився то як генерал латиноамериканської хунти, то як вождь племені Тумба-Юмба. Хоче нам всім показати, який він крутий і що має цілу армію для захисту особистих інтересів своїх господарів і себе. Хоча ця армія існує на наші податки.
Він - боягуз, бо так і не відповів на жодне із звинувачень у корупції, висунутих ФБК і підкріплених залізними доказами.
Наша родина вже багато років живе так, що обшуки, арешти і загрози стали буденністю.
Ну от зараз ще один шахрай загрожує. Одним більше, одним менше - яка різниця.
Я їх не боюся. І всіх закликаю не боятися.
Ось моя відповідь. А Олексій відповість, коли вийде."


Нагадаємо, що керівник Росгвардії, генерал армії Віктор Золотов викликав на дуель засновника Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального, після публікації розслідування про завищені ціни на продукти, які закуповуються для відомства. Відповідне відеозвернення Золотова було опубліковано 11 вересня на каналі Росгвардії.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", плавець викликав на дуель прихвосня Путіна.


Також "Знай.uа" писав, що у Росії почалися масові арешти прихильників Навального.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще