Зеленський запанікував через коронавірус із Китаю: "Не кажуть, що нам робити"

Президент України Володимир Зеленський провів розмову із керівництвом Міністерства охорони здоров’я щодо ситуації з коронавірусом, який розповсюджується з Китаю. Про це йдеться на сайті президента.

Зеленський і коронавірус, фото з сайту Міністерства охорони здоров’я
Зеленський і коронавірус, фото з сайту Міністерства охорони здоров’я

Коронавірус захопив столичний готель, сотні людей у небезпеці: перші деталі і кадри

У російській столиці відбуваються тривожні події. Так, сімох постояльців готелю "Арт Москва Войковська" екстрено госпіталізували. У туристів виявили симптоми коронавіруса. Медики чекали ще одну групу туристів з 20 осіб. Всі вони, громадяни КНР.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Грип масово косить українців, лікарні не витримують: медики зруйнували головні міфи

В Україні грип під час "епідемсезону 2019-2020" забрав вже 11 людських життів. Відомо, що тільки за один тиждень січня захворіло близько 140 тисяч українців, більше половини з яких - діти.

Медики заявляють, що грип — значно небезпечніше за застуду, особливо у важкій формі. Симптоми грипу, на відміну від застуди, виникають раптово і проявляються у гострішій формі. Інфікування супроводжується різким підвищенням температури тіла (вище 38 °С), головним болем, болем у м'язах, горлі, кашлем, нежиттю.

Кишковий грип "МОЄ!"
Кишковий грип "МОЄ!"

"Загарбник" України піп Всеволод Чаплін віддав Богу душу просто біля храму: подробиці

Ексголова Синодального відділу по взаємодії Церкви і суспільства Московського патріархату Всеволод Чаплін помер у віці 51 року. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Парафіяни храму розповіли, що Чаплін сидів на лавочці біля храму, а потім впав.

Чаплін, фото скріншот
Чаплін, фото скріншот

Коронавірус в Україні: мешканці країни просять Зеленського екстрено "заблокувати" Азію та Китай

Лякаючі випадки зараження смертельним коронавірусом, що останніми днями трапляються все частіше, неабияк бентежать і громадян нашої країни. Аби запобігти потраплянню небезпечного вірусу на територію держави, українці звернулися до Володимира Зеленського із проханням вжити оперативних заходів.

Зеленський, фото з вільних джерел
Зеленський, фото з вільних джерел