У Пенсільванії 39-річний Джон Дженкінс - молодший збирався виготовити з підручних засобів трубку для вживання наркотику. Нічого кращого, як витягти деякі деталі автомобіля, він придумати не зміг. Вночі він заліз під машину, для чогось обрізав гальмівний трос і витягнув пару залізяк. Про це повідомляє New York Post.

На наступний день за кермо цієї машини села його 38-річна мати п'ятьох дітей Теммі Фокс, але далеко вона виїхати не змогла. Вона зачепила всі припарковані уздовж дороги машини, а потім вилетіла з дороги і врізалася в дерево. На місце ДТП приїхали лікарі і відвезли її в лікарню, де вона і померла.

За розслідування трагедії взялися експерти, які помітили, що гальма на машині Фокс відсутні. До того як врізатися в дерево, швидкість транспорту розвинулася практично до 100 км / год, повідомили експерти.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Про те, що трапилося доповіли її коханому Дженкінса, який у всьому зізнався сам. Він розповів поліцейським, що в машинах нічого не розуміє, тому витягнув ті деталі, які здалися йому непотрібними.
Сам же винуватець трагедії додав: "Я не шарю в машинах, але під нею я знайшов багато деталей, з яких можна було б зробити трубку для кокаїну. Раніше у мене була одна, але Теммі її викинула. Вона завжди виносила мені мозок через наркотиків, і мене це дістало”.


До слова, мешканець Київської області зарубав сокирою сусіда. Трагедія сталася ввечері, 28 серпня, в селі Красилівка, Іванківського району.


Як повідомляє прес-служба поліції Київської області, 56-річний безробітний прийшов до сусіда. Він був п'яним і, пригадавши сусідові грошовий борг, зарубав його сокирою.
"49-річному чоловікові були нанесені жорстокі удари по різних частинах тіла. Від отриманих численних тяжких тілесних ушкоджень потерпілий помер", - розповіли правоохоронці.


Відзначається, що після скоєного зловмисник пішов до рідного брата загиблого, напав на нього і розбив вікна в його будинку. Правоохоронці затримали його на цьому місці.
Підозрюваний зізнався у скоєному. До обрання запобіжного заходу він буде знаходитися в ізоляторі тимчасового утримання.


Зараз йде розслідування в рамках відкритого кримінального провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) КК України. Зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.
Раніше повідомлялося, що в четвер, 23 серпня, в колодязі каналізаційного колектора в Миргороді виявили тіло 37-річної місцевої мешканки, яку поліція розшукувала з 18 серпня за заявою родичів.


Про це повідомляють ЗМІ.


Відомо, що напередодні жінка зустрічалася з друзями в кафе. Додому із зустрічі не повернулася.
"Вже встановлено, що жінку зґвалтували і вбили, а тіло скинули у каналізаційний колодязь поруч з кафе в центрі курорту, де завжди досить людно", - розповіла інспектор Миргородського відділу Нацполіції в Полтавській області Лариса Петренко.


"Але оскільки кафе працює до 23 години, а вбивство сталося пізніше, ніхто з відпочивальників та працівників оздоровниці не міг надати поліції важливих відомостей. А 23 серпня майстер теплових мереж повідомив, що знайшов тіло жінки", - додали в поліції.

Зараз вже відомо, що правоохоронцям практично відразу ж вдалося вийти на слід злочинця. Ним виявився 31-річний місцевий житель. Відомо, що у нього на утриманні двоє дітей. Також повідомляється, що він якраз проходив випробувальний термін на посаді охоронця в одному з розважальних закладів міста.

Нагадаємо, у вівторок, 28 серпня, на перехресті вулиць Прорізна та Бориса Грінченка в Києві стався конфлікт між двома водіями. Про це повідомляє Інформатор.

Як повідомляв Znaj.ua, місцезнаходження спеціаліста наркоцентру Олени Федірко, яка брала аналізи у обвинуваченої Олени Зайцевої відразу після смертельного ДТП в центрі Харкова, в результаті якого загинули шість чоловік, так і не встановлено.

Також Znaj.ua писав про те, що харківський суд завершив допити всіх п’ятьох експертів Інституту Бокаріуса, які робили комплексне дослідження у справі про смертельну ДТП за участю Олени Зайцевої, внаслідок якої загинуло шестеро людей. Експертиза комплексна, а її рішення – колегіальне. Тому ніхто з експертів, по суті, не бере на себе персональної відповідальності.