В англійському Брістолі сталася сумна історія, яка в черговий раз доводить існування дитячої невиправданої жорстокості. Днями місцева мешканка Кім Ніколль опублікувала в мережі відео, на якому дівчата б'ють її доньку Хлою.

Не варто багато говорити про те, що жінка була вражена жорстокістю серед неповнолітніх дітей. Зі слів жінки стало відомо, що ролик їй прислав один з очевидців бійки.

На кадрах було знято не все, але, за словами свідків, одна з дівчаток зльоту вдарила Хлою ногою в голову. Друга била взагалі не дивлячись, а разом вони ще й обзивали доньку Кім матом. Про це пишуть британські ЗМІ.

"Я люблю дітей і заступлюсь за будь-яку, чи буде то моя, або не моя дитина. Але я вперше бачу, щоб так билися дівчинки. Може, моя Хлоя їх чимось образила, але не можна ж так вирішувати конфлікти", - заявила жінка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За її словами, їй було боляче дивитися запис з побиттям. А найприкріше було те, що в той момент вона не могла допомогти своїй доньці. Їй порадили поділитися відео в мережі, але вона довго сумнівалася, що її правильно зрозуміють. Врешті-решт вона все-таки це зробила, щоб підвищити обізнаність інших батьків про жорстокість дітей.

Це відео дійшло до керівництва школи та до поліції. Зараз ведеться допит і розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сполучених Штатах Америки у місті Орландо чоловік викрав чотирьох дітей, через добу заручників знайшли мертвими.

За інформацією американських ЗМІ жертвами викрадачів опинилися діти у віці 1,6,10 і 11 років. Відомо, що чоловік скоїв самогубство в туалеті. За інформацією місцевих копів, двоє з убитих могли бути рідними дітьми стрілка.

Варто нагадати, що міський голова міста Дрогобич, що на Львівщині Тарас Кучма побив активіста, який зі своїми прихильниками прийшов до нього вирішити питання щодо звалища, навколо якого тривають скандали вже тривалий час, а міська адміністрація досі не вжила жодних суттєвих кроків.

Під час зустрічі один із старших чоловіків, не витримавши байдужості мера, назвав його злодієм і бандитом.

Нагадаємо, нелюди жорстоко познущалися над ветераном АТО.

Як повідомляв Знай.uа, у центрі Одеси жорстоко побили учня Френка Сінатри.

Знай.uа писав, у Києві однокласники зламали дитині хребці і життя.