У Мережі з'явилися кадри моторошної авіакатастрофи з українцями на борту.

Відомо, що в неділю, 2 вересня, в афганській провінції Балх сталася аварія військового вертольота молдовської компанії Valan International Cargo Charter. Про це повідомила PolitekA.

Як повідомив орган цивільної авіації Молдови, вертоліт MI-8 MTV з реєстраційним номером ER-MHR авіакомпанії Valan International Cargo Charter звалився на землю через деякий час після зльоту з військової бази міста Мазар-і-Шаріф. Аварія сталася на території табору "Шахін".

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

У свою чергу, представник армії Афганістану повідомив, що аварія сталася через технічні неполадки.
Крім того, на борту перебували три члени екіпажу, громадяни України, і 11 пасажирів, громадяни Афганістану.

За попередніми даними, в результаті трагедії загинуло двоє членів екіпажу і 10 пасажирів.

Нагадаємо, у небі над окупованим путінськими бойовиками Кримом біля Євпаторії на пляжі, де відпочивають діти, нишпорять військові винищувачі.

Як повідомляв Znaj.ua, в Росії на Волзі сталась смертельна ДТП. Баржа протаранила катамаран, на якому каталися люди. В результаті десятеро людей загинули та кілька чоловік травмовані.

Також Znaj.ua писав про те, що у 2017 році, згідно з даними Всесвітнього економічного форуму, Україна за показником індексу конкурентоспроможності посіла 81-е місце. Оцінка транспортної інфраструктури, зокрема якості автомобільних доріг, стала одним з вирішальних факторів рейтингу.