Відомий своїми гучними заявами, в яких складно знайти бодай крихту логіки, пропагандист Володимир Соловйов став ведучим нової програми "Москва. Кремль. Путін" на одному з місцевих каналів. Вже з першого випуску зрозуміло: в ефір запустили те, що повинно врятувати рейтинги президента РФ і повернути основні принципи часів Сталіна та Брежнєва.


Пропаганда Соловйова вийшла на "новий" рівень


Цілу годину ведучий невтомно розповідає про лояльність до чинної російської влади, доброзичливо відгукується про Путіна. Але в 2018 році телевізійний "продукт" такого роду складно сприймати всерйоз.


Соловйов згадав усе: і поїздку господаря Кремля до Сибіру, і зустріч із дітьми, і відпустку у тайзі з міністром оборони Сергієм Шойгу і директором ФСБ. Аби обговорити діяльність Путіна (тобто, похвалити його не тільки самотужки) до студії запросили численних "експертів". Коментатори настільки захоплено робили свої сумнівні висновки, що у такому світлі президент РФ виглядає мало не "месією", а всі його робочі поїздки змахують на кремлівський марафон.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Не розумію, як витримується такий графік, такий марафон ... Початок тижня - Кемерово, Новосибірськ, Омськ, потім президент повернувся в Москву. Скрізь, нагадую, різні часові пояси! Тепер Сочі. Все за один тиждень. Така жорстка концентрація. Фізично дуже непросто", - говорять в ефірі.


Згадали й про культ Леніна, та, звісно, про ставлення Путіна до дітей:

"Путін любить не тільки дітей, він любить взагалі всіх людей ... Він дуже людяна людина", - такою тавтологією закінчили "звіт", мабуть, через брак слів у запасі.


У тому, що настрої ролику направлені на піар Путіна та його команди, і в них практично немає правди, можете пересвідчитися самі:


Дивіться: нова пропагандистська програма на російському телебаченні


Нагадаємо, окупанти створили штучні черги на адміністративному кордоні із анексованим Кримом. Як повідомляв Знай.ua, у Кремлі почали погрожувати Україні після вбивства Захарченка.
Також Знай.ua писав, Прилєпін проговорився про путінські війська на Донбасі.