Відомо, що автолюбителі дуже креативні та вигадливі. Ця історія слугує яскравим доказом цьому.

Райан Монтгомері кілька місяців лагодив старенький Yamaha XS650 родом з 1980-х та переобладнував його для роботи на альтернативному пальному.

А результатом його старань став рекорд швидкості на соляному озері.

Варто зазначити, що Монтгомері – аматор, котрий раніше ніколи не брав участі у перегонах на мотоциклах і не вмів їх ремонтувати. Так одного разу йому пощастило знайти понівечений Yamaha XS650 у пустелі. Притягши його до своєї майстерні, американець вирішив полагодити двоколісного "коня".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Монтгомері витратив чимало часу і більше 6 тисяч доларів на побудову мотоцикла, що працює, фактично, на самогоні. Чому саме таке пальне? Тому що Райан Монтгомері є власником винокурні і такого добра в нього чимало. Крім того, до свого заняття Райан вирішив долучити своїх друзів.

Свій мотоцикл Райан назвав “Раптова мудрість” на честь одного зі своїх напоїв. На озері Бонневіль він розраховував “розкочегарити” байк до 98 миль на годину (157,7 км/год) та несподівано досяг відмітки у 113 миль на годину (181,8 км/год).

Проте, сп’яніння від успіху в Райана тривало недовго, оскільки вже через три дні інші ентузіасти на тому ж соляному озері змогли розігнати Honda CB750 випуску 1974 року до 230 км/год. Щоправда пальне в них було звичайне.

До слова, портал "Знай.uа" зібрав топ-5 винаходів, які незабаром змінять наш світ. Деякі з них виглядають дуже революційно.

The Third Thumb. Випускниця Королівського коледжу мистецтв в Лондоні створила Третій великий палець. Він створений для розширення людських можливостей. Той самий випадок, коли пальців для гри на гітарі просто не вистачає.

Зубна щітка Amabrush. Незвичайний девайс достатньої вставити в рот, і включити на 10 секунд. Порожнина рота буде ідеально чистою. Коштує такий гаджет приблизно 100 доларів.

Anti Theft Backpack - це рюкзак, у якого замки від кишень надійно заховані, що робить неможливим непомітну крадіжку вмісту рюкзака. У ньому також є вбудований USB-порт для зарядки, ремінь для багажу і світловідбиваючі вставки.

Polarseal - це легка кофта, яка не тільки захистить від вологи, але і зможе зігрівати людину протягом восьми годин. Цей одяг відмінно підійде для людей, які люблять займатися спортом у холодну пору.

Spray-on Fabric - з допомогою балончика, бавовна розпорошується на тіло людини, а потім твердне. Крім футболок, компанія планують розробляти бинти що розпилюються, серветки і навіть оббивку для меблів.

Нагадаємо, українці у приватному авіаконструкторському бюро виготовляють оригінальні гелікоптери для світового ринку.

Як повідомляв Znaj.ua, в Україні цього року вже не вперше піднімуть ціни на алкоголь. Нову мінімальну оптову та роздрібну вартість нещодавно перерахував Кабінет міністрів.

Також Znaj.ua писав про те, що в Олександрівській школі Лиманського району Одеської області розгорівся скандал через те, що діти вивчають російську мову за підручником, в якому присутня кремлівська пропаганда і прославляння країни-агресора.