У США співробітниця поліції Далласа, повертаючись із роботи додому, помилилася квартирою і застрелила 26-річного чоловіка, вважаючи, що він незаконно продерся у її помешкання.

Про це повідомляє BBC.

Відомо, що постраждалого доставили в лікарню, де він пізніше помер.

Крім того поліціянтку відсторонили від виконання обов'язків на час розслідування.

У свою чергу правоохоронці взяли в офіцерки зразок крові, щоб провести тест на наркотики й алкоголь. Зараз правоохоронці отримують ордер на її арешт.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Треба бути несповна розуму, щоб зайти не у своє помешкання і цього не усвідомити. Він одинак, у квартирі інші речі. І якщо ти намагаєшся скористатися своїм ключем, а він не підходить, це мало би змусити тебе зрозуміти, що ти не у своїй квартирі”, - сказала вона.

Разом з тим варто відзначити, що розслідування справи військового льотчика Владислава Волошина, який застрелився 18 березня у власній квартирі, триває..

Волошин на момент смерті був виконуючим обов'язки директора комунального підприємства "Миколаївського міжнародного аеропорту", а до цього воював в зоні АТО і був капітаном 229-ї бригади тактичної авіації ВПС України.

Так у Миколаєві місцева поліція розглядає три основні версії самогубства військового льотчика Владислава Волошина.

Згідно з першою версією, Він покінчив з собою у стані душевного хвилювання.

Друга версія припускає, що льотчик вчинив самогубство через свою професійну діяльность на посаді в. о. директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт".

За третьою версією, чоловіка довели до самогубства.

При цьому уточнюється, що третя версія - не просто "доведення до самогубства", а "вчинення самогубства у зв'язку з примушенням до протиправних дій".

Раніше поліція розглядала шість версій смерті Владислава Волошина. Поліція відкинула половину версій. А саме: самогубство через взаємини у сім'ї; самогубство через можливі конфлікти під час проходження служби в ЗСУ та нещасний випадок при поводженні з вогнепальною зброєю.

26 березня начальник Головного управління Національної поліції у Миколаївській області Юрій Мороз заявив, що слідство не має даних про те, що він покінчив з собою під зовнішнім тиском.

Самогубство льотчика. Ким був і чому загинув Владислав Волошин

Нагадаємо, неадекват влаштував криваву баню на вокзалі.

Як повідомляв "Знай.ua", копи застрелили акторку улюбленого всіма медичного серіалу.

Також "Знай.ua" писав, що озброєні сили зчепилися в Росії, убито кримінального авторитета.