Іноземців, що працюють в Росії, затримують, приписуючи їм надумані злочини, після чого з допомогою шантажу відправляють в Крим в якості своїх таємних "агентів".

Про це повідомляється на сайті "Миротворець".

"Покажемо цей процес на конкретному прикладі з американкою Шерон Теннісон. Спочатку її відловлюють і "шиють" справу, погрожуючи вислати з московії. Ну, а потім завозять в окупований Крим із зазначенням, щоб вона верещала на всю горлянку те, що їй скажуть. Все примітивно просто, як російська балалайка. А потім такі іноземці, оспівують окупацію Криму і агресію Росії попадають в Чистилище сайту Миротворець і починають вити про права людини і свободу слова, замовчуючи про те, що свобода слова передбачає також публікацію інформації про їх злочинних та протиправних діях", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми писали про те, що за даними результатів соцопитування чверть росіян незадоволені своїм президентом. Рейтинг Володимира Путіна впав після того, як він підтримав пенсійну реформу. 9 вересня відбудеться всеукраїнська акція проти підвищення пенсійного віку. Опозиція планує вивести на вулиці тисячі людей.

Житель Ржева Всеволод Глущенко весь вільний час присвячує малюванню. Він може годинами писати пейзажі рідного Ржева. Чоловік працює тільки три-чотири дні в тиждень, тому у нього дуже багато часу на хобі. На його підприємстві масові скорочення. Грошей на життя ледь вистачає.

"Як кажуть, на їжу і одяг вистачає. Про поїздки можна забути, навіть в обласний центр вибиралися не пам'ятаю коли", – розповів Всеволод Глущенко.

Також ми повідомляли, що в інтернеті активно обговорюють інформацію з приводу того, що в Армянську стався викид хімікатів на одному з заводів.

Нагадаємо, делегація ряджених клоунів з США "визнала" Крим російським, путіноїди в екстазі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" окупанти стрімко перетворюють Крим на другий Чорнобиль.

Також раніше портал "Знай.uа" писав про те, що окупанти перетворили Крим на гігантське звалище.