Збройні сили Латвії зафіксували непроханих гостей в акаваторії країни. Російський підводний човен під назвою "Дмитров" наблизився до кордонів Латвії.

Про це повідомляється в Twitter Національних збройних сил Латвії.

"10 вересня збройні сили в ексклюзивній економічній зоні Латвії в 3 морських милях від кордону виявили російський підводний човен класу "Кіло" "Дмитров", - сказано в повідомленні.

"10 вересня збройні сили в ексклюзивній економічній зоні Латвії в 3 морських милях від кордону виявили російський підводний човен класу "Кіло" "Дмитров", - сказано в повідомленні. Збройні сили Латвії

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До слова, в цей же день Національні збройні сили Латвії зафіксували неподалік від державного кордону російський військовий корабель підтримки IRGIZ.

Крім того, раніше повідомлялося, що військові морські та повітряні судна Російської Федерації з початком конфлікту в Україні і загостренням стосунків між Заходом і РФ дедалі частіше фіксують поблизу повітряних і морських кордонів Балтії.

При цьому повітряний і морський простір держав вони не порушують, однак у випадку літаків йдеться про загрозу для цивільної авіації.

Нагадаємо, в акваторії Чорного моря запросив допомогу малий буксир "Шквал", екіпаж якого покинув судно і дрейфує на плоту в сторону Криму.

Як повідомляв Знай.ua, РНБО затвердив новий комплекс військової захисту Азовського і Чорного морів. Крім цього, Кабінет міністрів повинен у терміновому порядку прийняти Морську доктрину України і зробити нормативно-правову базу захисту націнтересів в акваторії Азовського і Чорного морів більш досконалою.

Також Знай.ua писав, що у неділю, 2 вересня, стало відомо про те, що в районі мису Скаген на півночі Данії було заарештовано російський теплохід Novaya Zemlya ("Нова Земля"), що належить ВАТ "Мурманське морське пароплавство".