В американському місті Норт-Лас-Вегас (штат Невада) у школі відкрили стрілянину, в результаті є загиблі.

Про це інформує Las Vegas Review-Journal.

Зі слів начальника міської поліції Джастіна Робертса, в ході стрілянини смертельна куля влучила в 18-річного юнака, але Робертс не зміг відповісти на запитання, чи загиблий навчався у даному закладі.

Повідомляється, що стрілянина сталася неподалік бейсбольного поля.

Поліція шукає нападника

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На місце одразу ж прибула карета швидкої, медики госпіталізували з місця події постраждалого, але пізніше він помер в лікарні.

Американська школа

Зловмисникам вдалося втекти з місця злочину. Їх розшукує поліція (це був один чоловік, або їх було кілька в поліції не уточнили).

Як зазначається, правоохоронці виявили на місці події зброю, з якої імовірно і стріляли в юнака. Тип зброї не вказується. Наразі правоохоронці з'ясовують усі подробиці даного інциденту.

Нагадаємо, 11 вересня, у мережі з’явилась інформація про криваву перестрілку під Харковом. Натовп невідомих без пояснення причин відкрив вогонь по людях і забарикадувався на території фермерського підприємства.

Як повідомляв Знай.ua, у місті Нова Одеса (Миколаївська область) чоловік поранив трьох дітей із саморобного пристрою для стрільби. В результаті пострілу були травмовані 12-річний хлопчик і дві дівчинки віком 9-ти і 5-ти років. Також травмувався і сам нападник. Усіх потерпілих негайно госпіталізували.

Також Знай.ua писав, що у Києві учень 8 класу накинувся на вчительку з ножицями.
Києві школяр завдав 8 колотих ран вчителці інформатики за те, що вона поставила йому "прочерк". Інцидент стався в спеціалізованій школі №94.

Крім того, внаслідок стрілянини у ресторані "Макдональдс" в США загинула одна людина та ще четверо поранені. Злочинець відкрив вогонь у закладі, що розташований недалеко від Обернського університету в американському штаті Алабама.