11 вересня у США в продаж надійшла книга "Страх. Трамп в Білому домі", яка може стати політичним бесселлером. Автор книги, ветеран американської журналістики, член редколегії газети The Washington Post Боб Вудворд, зокрема заявляє, що Москва попереджала Вашингтон про готовність застосувати тактичну ядерну зброю проти НАТО у разі використання альянсом військової сили проти Росії в Прибалтиці.

Про це пише ТАСС.

Не розкриваючи джерела, Боб Вудворд заявляє, що російський уряд направив згадане попередження нинішньої адміністрації США. За свідченням Вудворда, це застереження було передано безпосередньо міністру оборони США Джеймсу Меттісу, відставному генералові, який прослужив в Корпусі морської піхоти 41 рік.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Росія в приватному порядку попередила Меттіса, що без вагань застосує тактичну ядерну зброю проти НАТО, якщо в Прибалтиці вибухне війна. Меттіс з відома голови Комітету начальників штабів ЗС США генерала Джозефа Данфорда почав після цього говорити, що Росія представляє екзистенціальну загрозу США", – пише Вудворд, не приводячи деталей.

Також ми писали про те, що сирійський президент дав дозвіл своїм військам на застосування газу, незважаючи на погрози з боку Заходу.

Президент Сирії Башар Асад дав добро на використання хімічної зброї в наступальній операції на останній залишилася ділянка території, що знаходиться в руках повстанців. Таку інформацію надало The Wall Street Journal джерело в рядах американської військової розвідки.

В Ідлібі Асад дозволив застосувати газ хлорин.

Міжнародне співтовариство неодноразово адресувало сирійському чолі попередження з проханням не застосовувати хімічну зброю. А інакше США і союзники попередили РФ про готовність до активних військових дій проти Сирії.

Нагадаємо, Путіна скликали таємний рада з приводу Донбасу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", новий "ватажок терористів "ДНР" Пушилин ліквідував "царя" та його елітний підрозділ.

Також "Знай.uа" писав про те, що соратники ліквідованого ватажка терористів Захарченко біжать в Росії.