13 вересня видання RT опублікувало інтерв'ю росіян Олександра Петрова та Руслана Боширова, яких британська влада назвала підозрюваними в отруєнні сім'ї Скрипалів. І у багатьох виникли питання до слів Петрова і Боширова. Ми зібрали найкращі жарти, які вже почали блукати по Twitter.

У користувачів запитання до їх відповідей на інтерв'ю і того, навіщо комусь їхати в Солсбері заради туризму.

Одне з тверджень росіян — вони поїхали в Солсбері не для того, щоб отруїти Скрипалів, а заради "знаменитого кафедрального собору зі 123-метровим шпилем і годинником". Коментатори помітили, що невелике містечко — дивне місце для туристичної поїздки у Великобританію, якщо можна подивитися той же Лондон.

"Звичайно, ці росіяни були просто туристами. Всі знають, що у Солсбері є дві пам'ятки світового класу: собор та дверна ручка будинку Скрипалів"

"Отже, містер Бонд, що ви знаєте про собор Солсбері?"

"Забудьте Біг Бен, забудьте Букінгемський палац. Забудьте Стоунхедж. Собор у Солсбері — те, що я буду пропонувати всім, хто запитає, що подивитися в Англії".

"Найпопулярніші місця в російських туристів: 1. Собор Солбері. 2. Може бути Париж. 3. Лондон, але через собор Солсбері. 4. Собор Солсбері"

Головний редактор RT Маргарита Симоньян під час розмови запитала героїв інтерв'ю, чому вони подорожують разом, але Петров і Боширов попросили не лізти в їхнє особисте життя.

Нагадаємо, підозрювані в отруєнні Скрипалів заговорили на весь світ.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", російські силові структури знайшли підозрюваних у справі про отруєння сім'ї скрипаля в Солсбері.

Також портал "Знай.ua" повідомляв, що влада Великобританії в черговий раз заявила, що Росія продовжує ігнорувати запити і не дає ніяких відповідей щодо отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля.