В американському штаті Айдахо суд засудив 44-річного чоловіка до 30 років позбавлення волі за секс з 15-річною падчеркою.

Цю інформацію повідомляє Montana Standard.

Для того, щоб не розкривати особистість жертви, суд не назвав імені засудженого.

Як повідомляють прокурори, вперше 15-річна дівчинка звернулася в поліцію 23 листопада 2013 роки. Жерва розповіла, як вночі в її кімнату пробрався вітчим, а після - згвалтував. В результаті сексуального контакту вона завагітніла. Правоохоронцям чоловік сказав, що сексу з падчеркою у нього ніколи не було, але про вагітність він знає.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У ході розслідування виявилося, що чоловік, дівчинка, а також її мати, зникли.

У травні 2017 служба захисту дітей з сусіднього штату Айдахо звернулася в поліцію. Тоді правоохоронці дізналися, що ДНК-тести підтвердили батьківство вітчима. Причому, виявилося, що дітей у неї вже двоє, обидва від падчерки.

В поліції дівчина розповіла, що неадекват не раз ґвалтував її. Чоловікові загрожувало максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі, тому він пішов на угоду зі слідством заради скорочення терміну і визнав свою провину.

Також в повідомленні говориться, що вітчим може опинитися на волі за умовно-достроковим звільненням, відсидівши чверть терміну. Для цього йому достатньо буде пройти дві програми для осіб, які скоїли сексуальні злочини.

Нагадаємо, футболіст Прем'єр-Ліги Англії звинувачується у зґвалтуванні 15-річної дівчинки. Акт згвалтування стався 7 липня 2012 року в літньому таборі у Франції, коли гравцеві було 17 років. Дівчина, якій зараз вже 21 рік, заявила, що двоє старших іноземців напали на неї, скориставшись її п'яним станом.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у вівторок, 11 вересня, в мережі почала поширюватися інформація про те, що в Умані хасиди нібито зґвалтували неповнолітню дівчину.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в 2001 році Карен Уайт потрапила за ґрати за розбещення малолітнього. Трансгендерна жінка технічно залишалася чоловіком, однак суд постановив відправити злочинницю в жіночу в'язницю. І вона скористалася ситуацією, тричі згвалтувавши одну з ув'язнених.