Кандидат на посаду губернатора Примор'я від "КПРФ" Андрій Іщенко оголосив голодування. Він не погоджується із результатами виборів.

Весь час перегонів російський політик нібито набирав чи не найбільшу кількість голосів, аж поки ситуація не змінилася не на його користь – у бік представника "Єдиної Росії" Андрія Тарасенка.


За попередніми даними, Іщенко був упевнений: виграє другий тур виборів після обробки 99,03% протоколів. Він набирає 49,02%, його суперник - кандидат від КПРФ Андрій Іщенко - 48,56%.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Після обробки 95% протоколів Іщенко вигравав з великим відривом - 51,6% проти 45,8%. Лідер КПРФ Геннадій Зюганов уже привітав Іщенка з перемогою на виборах. Партія "КПРФ" оголосила про масові приписки Тарасенка на частині виборчих дільниць і про те, що деякі голови дільничних виборчих комісій втекли з ділянок.


Після того, як комісія опрацювала 99,10% протоколів, тобто на 0,07% більше, розрив між кандидатами виріс відразу на цілий відсоток. Тепер Іщенко набирає 48,06%, а Тарасенко - 49,55%. У першому турі губернаторських виборів в Примор'ї Тарасенко істотно випередив Іщенка - 46,56% проти 26,63%.


Андрій Тарасенко

Андрій Тарасенко, "Єдина Росія"
Андрій Тарасенко, "Єдина Росія"


російський політик, виконуючий обов'язки губернатора Приморського краю з 4 жовтня 2017 року. Доктор психологічних наук. Трудову діяльність почав в 1980 році. До 1994 року проходив службу в Збройних Силах СРСР і Російської Федерації.

Андрій Тарасенко, "Єдина Росія"
Андрій Тарасенко, "Єдина Росія"

У 2002 році закінчив Російську академію державної служби при президенті РФ за фахом "державне і муніципальне управління" з присвоєнням кваліфікації "менеджер".

Андрій Тарасенко, "Єдина Росія"
Андрій Тарасенко, "Єдина Росія"

З липня 2005 по червень 2007 року - заступник начальника інспекції по контролю витрат федерального бюджету на рибальство і водні ресурси Департаменту контролю витрат федерального бюджету на природокористування та агропромисловий комплекс Рахункової палати Російської Федерації.


Андрій Іщенко

Андрій Іщенко, депутат від "КПРФ"
Андрій Іщенко, депутат від "КПРФ"


Російський політик, депутат Законодавчих Зборів Приморського краю з 5 жовтня 2016 року. У 1988 - 1997 роках проходив навчання в середній загальноосвітній школі № 74 міста Владивостока. У 1997 - 1998 роках навчався в ліцеї при Далекосхідному державному технічному рибогосподарському університеті.

Андрій Іщенко, депутат від "КПРФ"
Андрій Іщенко, депутат від "КПРФ"


У 1998 році вступив в Далекосхідний державний технічний рибогосподарський університет на кафедру Судноводіння.

Андрій Іщенко, депутат від "КПРФ"
Андрій Іщенко, депутат від "КПРФ"


Віце-президент Громадської організації Федерація кікбоксингу Приморського краю.


Дивіться: Як фальсифікували вибори в Росії


Нагадаємо, російські олігархи, фігуранти "Кремлівського списку" США, планують влаштувати бунт проти чинної влади РФ.
Як повідомляв Знай.ua, у Солсбері територію італійського ресторану "Преццо"оточила поліція – двом відвідувачам, чоловіку та жінці, стало зле, ймовірною причиною називають отруєння.
Також Знай.ua писав, у Росії, Путін та Меркель обговорили ситуацію із Сенцовим.