Підозрювані в отруєння Скрипалів Олександр Петров та Руслан Боширов вели себе доволі неоднозначно та аморально у британському готелі, де вони якраз зупинились.

Про це повідомляють ЗМІ.

Свідки відзначають, що з номера, де зупинились співробітники російської військової розвідки лунали доволі неоднозначні звуки.

"Із двомісного номера з окремими ліжками Петрова і Боширова к двозірковому готелі City Stay Hotel в Східному Лондоні доносилися запахи канабісу", - розповіли усіди.

Крім того очевидці відзначають, що військові одного разу привели до власного номер дівчину легкої поведінки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Там була жінка - швидше за все, повія. У них був секс. Однозначно. Я чув, що у них дійсно був гучний секс, причому дуже довгий час", - говорить один із сусідів по номеру.

Разом з тим варто відзначити, що провідні британські ЗМІ зуміли знайти копію паспорту другого отруювача Скрипалів Руслана Боширова.

Відтак, паспорти Боширова та іншого підозрюваного в отруєнні Скрипалів Олександра Петрова мають доволі сильну схожість між собою.

Так, відзначається, що їх паспортах стоїть відмітка "відомостей не давати". Більше того журналісти знайшли номер телефону, та переконані, що він, як і в Петрова належить російському Міноборони.

До слова Башіров отримав "новий" паспорт через непридатність старого у 2010 років. А сам Петров у 2009 році, цікаво, що формулювання під яким оюидва отримали нові паспорти збігається.

Крім того варто відзначити, що раніше британські журналісти Патрік Рівел та Олівер Керрол подзвонили за телефонним номером, який вказаний у документів федеральної міграційної служби на Олександра Петрова та отримали несподівану відповідь.

За словами Керрола, співрозмовник повісив трубку після питання, чи працював Олександр Петров у відомстві.

Також він зазначив, що відповідний номер він знайшов у документах ФМС та подзвонив на нього.

Після дзвінка його відразу ж охопили неймовірні почуття, адже на іншій стороні зв'язку трубку взяв представник російського Міноборони.

"Я зателефонував за номером телефону <...>, який ЗМІ називають номером Міноборони. Людина, що відповів мені о третій годині ночі, підтвердив, що я потрапив в міністерство", - додав журналіст.

Петров і Боширов, підозрювані в отруєнні Скрипалів, справді є співробітниками російських спецслужб

Нагадаємо, Bellingcat знайшли таємне досьє на Петрова і Боширова, тепер не вислизнуть.

Як повідомляв "Знай.ua", єпископ із Солсбері в пух і прах розніс брехню отруйників Скрипалів.

Також "Знай.ua" писав, що отруйники Скрипалів після скандального інтерв'ю містично зникли.