Днями просочилася інформація, що легендарний журнал Time купує американський підприємець.

Легендарне видання

Покупцем виявився гнеральний директор корпорації Salesforce Марк Бениофф (Forbes оцінює його статки у $ 6,7 млрд) разом із дружиною Ліною.

Мак Беніоф

Купівля журналу, повідомляють ЗМІ, обійдеться бізнесменові і його дружині в $ 190 млн готівкою.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Журналісти додають, що у редакційній політиці Time після покупки журналу Беніофф і його дружина нібито не братимуть участі, цими справами і далі буде займатися нинішнє керівництво видання.

"Беніоффи володітимуть журналом як сімейним капіталовкладенням", - повідомив після оголошення про продаж видання головний редактор Едвард Фелсенталь, передають ЗМІ.

Редактор також додав, що закриття угоди очікується протягом 30 днів. Засоби від транзакції в медіахолдингу планують витратити на погашення заборгованостей.

Нагадаємо, у рамках Конгресу WBC в Києві, який пройде з 29 вересня по 5 жовтня, відбудеться благодійний аукціон.

Як повідомили організатори Конгресу, на аукціоні будуть представлені 8 лотів, серед яких боксерська рукавичка з автографом Мухаммеда Алі, фотографія з легендарного двобою Леннокса Льюїса і Віталія Кличка з підписами боксерів.

Благодійний ауціон

Всі виручені кошти підуть на розвиток боксу в Донецькій області.


Як писав раніше Знай.uа, легендарний український боксер, дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко продасть свою картину на аукціоні.

Володимир Кличко

Володимир Кличко віддав одну зі своїх картин благодійній організації Аndrea Вocelli Foundation, яка допомагає незаможним людям по всьому світу.

"Вдячний за захоплюючий аукціон у Флоренції. Був удостоєний честі і радий пожертвувати одне з моїх "витворів" мистецтва. Сподіваюсь на сильнішу синергію між нашими організаціями Аndrea Вocelli Foundation та Фондом Кличко", – написав Володимир на своїй сторінці в Twitter.


Також Знай.uа писав про те, що голова Одеської облради Анатолій Урбанський запропонував керівництву управління з майнових відносин підготувати проект рішення щодо збуту на аукціоні раритетного президентського автомобіля Volvo Limousine 960 Royal, виявленого днями в гаражі облради. Під час свого президентства ним користувався Леонід Кучма.