Ні для кого не секрет, що королева Ранія є улюбленицею всіх жителів Йорданії. Після одруження з королем Абдаллою II вона активно впроваджує власні проекти і піклується про медицину, освіту і культуру в своїй країні. Тому королева досить часто відвідує наукові або світські заходи.

Так, в понеділок, 17 вересня, дружина монарха представила свій освітній проект, який удосконалить методи навчання в школах Йорданії і зробить освіту більш доступною для населення.

королева Ранія

"Ми запустили навчальну платформу, яка допоможе реалізувати нагальну потребу в якісній освіті. Вона базується на основі сучасних методів навчання, вільної і безкоштовнох освіти арабською мовою"

Варто відзначити, що для важливої події королева Йорданії підібрала ефектну і красиву сукню, яка вигідно підкреслила її фігуру. Ранія прийшла на презентацію в жовто-чорній блузці і класичних брюках.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Свій образ йорданська ікона стилю доповнила взуттям на підборах, ідеальним укладанням волосся і природним макіяжем. Лаконічні прикраси завершили бездоганний лук королеви.

До речі, королева Єлизавета II заборонила дружинам своїх онуків носити діамантові прикраси. Герцогиня Кембриджська та Сассекская можуть носити тільки золото, срібло. А ось діамантові прикраси Меган Маркл і Кейт Міддлтон можуть надягати лише після 6 годин вечора.

Учитель з етикету і представник Кенсінгтонського палацу Міка Мейре повідомляє, що королева не дозволяє собі одягати діаманти вдень, а тому таке правило вписали в королівський протокол.

Меган Маркл і Кейт Міддлтон

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон вітала британських військових із задертою спідницею.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кейт Міддлтон розповіла про свою участь у долі принца Гаррі і Меган Маркл.

Також портал Знай.uа писав, що під час зйомок серіалу "Форс-мажори" у Меган Маркл був роман одночасно з двома чоловіками.