Спочатку це були чутки, однак пізніше в Твіттері працівники студії стали залишати повідомлення, в яких просили пропонувати їм роботу. Приміром, Емілі Грейс Бук, сюжетний дизайнер Telltale, пише, що втратила роботу і активно шукає нове місце для себе і своїх колег.

"Гей, кому потрібен відмінний наративний дизайнер/геймдизайнер/сценарист? Я залишилася без роботи. До того ж, я шукаю роботу для купи інших чудових людей, яких просто обожнюю", - повідомляє дівчина.

Пізніше виконавчий директор і співзасновник студії Кевін Брунер у своєму блозі виступив з підтвердженням чуток. Там Брунер вказав, що 25 осіб залишаться в компанії, щоб "виконати зобов'язання перед радою директорів". Мова йде про серіал Minecraft Story Mode для Netflix, який був анонсований студією ще в червні 2018.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Що буде з останнім сезоном The Walking Dead на даний момент невідомо, однак, як зазначають ігрові портали, проект закритий і нових епізодів гравцям чекати не варто. Дане твердження підтвердила і Емілі Грейс Бук, повідомивши, що третя і четверта серії поки не готові, а команду було звільнено. Інші проекти, в тому числі The Wolf Among us, теж закриті.

Раніше стало відомо, що в Одесі вимагають звільнення всіх керівників Одеської морської академії, в якій стався скандал з портретом убитого лідера терористів, які окупували Донбас, Олександра Захарченка з траурною стрічкою. Відзначається, що той, у кого висів даний портрет в кабінеті, звільнений за власним бажанням, однак, українці впевнені, що керівники, які не зауважували подібних настроїв в рядах навчального закладу до цього, також повинні залишити свої посади.

Нагадаємо, Знай.UA писав про те, що Уляна Супрун звільнила лікаря, який відвернувся від ветерана АТО.

Крім цього, Знай.UA розповів, як провідницю звільнили за оголені фото в мережі. Фотознімки дівчини були помічені не просто, як еротичні, а як ті, що містять насильство, рани, і не призначені для розглядання громадськістю.