У північно-східній частині Польщі шкільний автобус врізався у вантажівку, через що померли дві людини. Така інформація стала відома від польського видання РАР.


Лобове зіткнення шкільного автобуса і вантажівки, яка перевозив деревину, сталося вранці в понеділок між місцевостями Самборово і Тиру.


Через те, що сталося, померла 60-річна вихователька і 67-річний водій автобуса.
Всіх учнів віком 14-15 років, що подорожували в автобусі, завезли в лікарню.


"Як стало відомо, крім хлопця, у якого була травма голови, поранення отримала дівчина. У неї також травмована голова, але це не загрожує життю молодих людей", - відзначають в місцевих правоохоронних органах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще


Як стало відомо, з кожним учнем попрацював психолог після події.
Водій вантажівки після зіткнення з автобусом теж доставлений в лікарню. Його стан критичний.


Нагадаємо, що в Росії також сталася страшна аварія за участю рейсового автобуса. Відзначається, що з причини того, що сталося помер один громадянин України. Представник українського консульства в Росії розповів, що чоловік отримав черепно-мозкову травму і помер, не встигнувши прийти до тями.


З'ясувалося, що він був безпосередньо водієм мікроавтобуса, який потрапив в аварію. Чоловік одразу впав у кому і після шести годин операції помер.


Також стало відомо, що ще троє постраждалих українців госпіталізовані, один з них у важкому стані.


Нагадаємо, що в Сумській області загорівся автобус з 20 дітьми. За попередньою версією, транспортний засіб врізалося в електроопору, після чого перекинулося. На щастя, загиблих у результаті не виявилося.


Крім цього, Знай.UA повідомляв, що автобус з дітьми потрапив у страшну аварію під Харковом.


Також Знай.UA розповідав, що автобус з російськими паломниками влетів у вантажівку. Повідомляється, що подія сталася в Краснодарському краї. На місці померли шість осіб