Буквально днями стало відомо, що відомий виробник дизайнерського одягу, сумок і аксесуарів Michael Kors Holdings Ltd придбав легендарний італійський модний будинок Versace. Варто зазначити, що сума угоди склала близько 1,83 мільярда євро.

Крім того, компанії Michael Kors перейдуть всі права, що належали членам сім'ї Джанні Версаче, який заснував бренд у 1978 році, відразу після закриття угоди.

У той же час засновники модного будинку будуть і далі керувати в компанії. Уточнимо, що молодша сестра засновника бренду Донателла Версаче залишається креативним директором компанії.

Донателла Версаче

Крім цього, після завершення угоди Michael Kors буде називатися Capri Holdings Limited.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Купівля Versace є важливою віхою для нашої групи. Versace було засновано в 1978 році, і протягом 40 років є зразком італійської моди в люксовому сегменті", - зазначив голова ради директорів і головний виконавчий директор Michael Kors Джон Айдол.

Як з'ясувалося, тепер новий власник хоче вкласти в італійський бренд Versace величезні кошти, щоб подвоїти продажі бренду. Зокрема заявлено про плани відкрити ще 100 магазинів (зараз близько 200 офіційних магазинів).

Джон Айдол

До речі, нещодавно знаменита російська супермодель Ірина Шейк красувалася на червоній доріжці 75-го Венеціанського кінофестивалю разом з культовим дизайнером Донателлою Версаче. Модельєр підібрала золоте плаття спеціально для Ірини, проте фанати одразу ж розкритикували образ.

Шанувальники почали коментувати побачене: "Якийсь невдалий дизайн сукні.", "Ірина красива, але плаття не йде вам", "Сукня не йде зовсім, сидить погано", "Не красиво їй богу що прям краще вбрання немає тут ні грудей, ні дупи, тільки на животі вся увага".

Нагадаємо, що Vogue після епатажної фотосесії в архангельському селі підготувало зйомку з участю бородатої моделі.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські дизайнери відкривали тиждень моди у Відні.

Також портал Знай.uа писав, що очманілі кутюр'є порадували Нью-Йорк "голими" сукнями. Велике яблуко стало столицею світової моди минулого тижня.