Перша леді Польщі Агата Дуда, яка приїхала разом зі своїм чоловіком на раду ООН в Нью-Йорк, станцювала під вигуки демонстрантів: "Конституція!". Повідомляється, що демонстрація була проведена проти чинної польської влади.

Про це пише Onet.pl.

Агата Дуда вибрала для заходу елегантне класичне чорне плаття з білими прикрасами. Вийшовши з машини вона показала короткий танець, реагуючи на протест.

Це не перший раз, коли Агату Дуду помічають за подібними діями. Раніше вона посилала протестувальникам повітряні поцілунки.

Раніше повідомлялося, що під час візиту президента США до Польщі у Дональда Трампа стався черговий невеликий конфуз з рукостисканням. Дружина президента Польщі Анджея Дуди Агата Корнхаузер-Дуда проігнорувала простягування руки Трампа.

Відео події опублікували на каналі watch life 2 в YouTube. На кадрах видно, як американський президент, привітавшись з Дудою, подав руку його дружині. Однак, Агата Корнхаузер-Дуда не помітила привітального жесту Трампа і почала вітатися з його дружиною Меланією. А знехтуваний любитель рукостискань ледь не відкрив рот від подиву. Щоб якось загладити конфуз, він почав махати рукою присутнім. Як говориться - "посміхаємося і махаємо".

Зазначимо, що 45-й президент США вже встиг прославитися своїм дивним рукостисканням. Трамп любить під час привітання потягнути руку партнера на себе і довго не відпускати, до чого його співрозмовники часто виявляються неготовими.

Нагадаємо, Ярослав Качиньський виступив із заявою, яка вразила світ. Час, коли Росія смикала за мотузочки, а Польща виконувала - підійшов до кінця.

Як повідомляв портал "Знай.ua", уряді Польщі різко відреагували на пропозицію українського посла Андрія Дещиці відновити знищені українські пам'ятки на території країни.

Також "Знай.ua" писав, жителі України масово їдуть заробляти в Польщу. Місцеві жителі не проти робочої сили, і згодні поліпшити умови проживання в країні робочих емігрантів.