Найбільш відомий плейбой Італії Мауріціо Дзанфанті, який звабив, за його власними словами, понад 8 тис. жінок, помер у віці 63 років. Дзанфанті, якого прозвали "комаром" за те, що він "жалив і відлітав", помер під час сексуальних утіх з 23-річною туристкою в автомобілі на околиці Ріміні, Італія. Причиною смерті став інфаркт міокарда, повідомляє Bild.

"Мауріціо став легендою в 1970-і роки. У 17 років він почав працювати аніматором в популярному в той час диско-барі Blow Up: він повинен був заманювати молоденьких туристок в клуб. Після веселощів в клубі "комара" з копицею густого волосся і волохатими грудьми відмінно виходило заманювати їх у свої обійми. Француженки, англійки - але найбільше йому подобалися німецькі фройляйн. Кількість жінок, які побували в його ліжку, доходила до 500 за один сезон на узбережжі Адріатики - у кращі роки", - передає видання.

"Ромео з Ріміні" зізнався, що подумує вийти на спочинок. Чого, ймовірно, не сталося, передбачає таблоїд.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Лікарі, які приїхали за викликом в ніч на середу, констатували смерть плейбоя.

"Напевно Мауріціо Дзанфанті мріяв відійти в інший світ саме таким чином", - йдеться у висновку.

Раніше ми повідомляли, що актор Ел Меттьюс, відомий по ролі у фантастичному фільмі "Чужі" (Aliens, 1986), помер на 75-му році життя. Про це в понеділок, 24 вересня, повідомила газета The Sun.

Причина смерті поки з'ясовується. Повідомляється, що 75-річний актор помер у своєму будинку в Іспанії, його тіло знайшов сусід.

Ел Меттьюс здобув популярність завдяки ролі сержанта Ела Эйпона у фільмі Джеймса Кемерона "Чужі". Артист також знімався в таких відомих фільмах, як "Супермен 3" (Superman III, 1983), "Регтайм" (Ragtime, 1981), "П'ятий елемент (The Fifth Element, 1997), "Завтра не помре ніколи" (Tomorrow Never Dies, 1997).

Нагадаємо, голлівудського актора знайшли мертвим у власному будинку.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" у Сполучених Штатах у віці 83 років не стало легендарного українського поета Богдана Рубчака: смерть констатували медики однієї з клінік в Нью-Джерсі.

Знай.uа повідомляв, що на 90-му році життя помер канадсько-американський актор Пітер Донат.