Користувачі мережі зі співпереживанням спостерігали за тим, як розвивається справа сестер Хачатурян.

Нещодавно з'явилася нова інформація про цю справу.

сестри

Стало відомо, що молодшу з сестер Хачатурян, - Марію, - визнали неосудною. А старших - обмежено осудними.

насильник-батько

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляється в поліції, до такого стану здоров'я привели насильство і домагання з боку батька.

Варто згадати про те, що тривалий час в мережі було багато скептичних коментарів щодо розслідування, а постраждалі отримали масу пресингу і звинувачень. Однак проведені експертизи підтвердили свідчення сестер.

До слова, за декілька днів до смерті вбитий Михайло Хачатурян вийшов зі спеціалізованої клініки, де лікують неврози.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Після повернення додому батько вирішив дізнатись, як його доньки Ангеліна, Христина та Марія жили у його відсутності. Зокрема, він помітив, що зовсім нещодавно на картку однієї з доньок було зараховано 12 тисяч рублів.

Проте дівчатка відмовились розповідати батькові, хто та за що перевів їм гроші, після чого він вкотре не зумів стримати себе.

Згодом йому вдалося з'ясувати, що гроші перевів молодий чоловік з компанії, з якою спілкувалися його дочки.

Відомо, що сам Хачатурян кілька разів намагався зв'язатись з хлопцем, вперше у нього це вийшло за день до смерті, проте розмова між чоловіками відбулась всього декілька секунд, адже Хачатурян не стримався та почав ображати хлопця.

Вдруге він все-таки вислухав пояснення юнака: дівчатка попросили в борг, так як витратилися.

Разом з тим варто відзначити, що дві сестри – Ангеліна і Марія в минулому році пішли в 11 клас, проте так і не змогли закінчити навчання. Новий навчальний рік почнеться і для Хачатурян. Вони відвідуватимуть школу при СІЗО.

17-річна Марія та 18-річна Ангеліна Хачатурян на даний момент утримуються під вартою за звинуваченням у вбивстві батька. Дівчата продовжать навчатися в школі при СІЗО.

"Молодша і середня підуть 1 вересня в школу при СІЗО, будуть вчитися в тих можливостях, які ми надаємо", - повідомив глава столичного управління ФСВП Сергій Мороз.

При цьому в наглядовому відомстві стверджують, що у сестер Хачатурян буде все необхідне для повноцінного навчального процесу. Саме навчання буде проходити у повністю обладнаному учбовому класі.

Клас для навчання дівчаток був обладнаний силами викладацького складу спецшколи №1.

Сестри зараз знаходяться в СІЗО, так як їх звинувачують у тому, що 27 липня вони, три рідні сестри, вбили свого 57-річного батька в квартирі. Вони завдали йому більше 30 ножових поранень і самі повідомили в поліцію про те, що трапилося.

Раніше гучна справа вбивства трьома сестрами свого батька 57-річного Михайла Хачатуряна прийняла несподіваний поворот. Слідство з'ясувало нові подробиці справи.

Як виявилося, Хачатурян неодноразово ґвалтував своїх дочок. Від насильства найбільше страждали старша і середня дочка батька - збоченця. Слідство встановило, що батько дівчаток "здійснював з ними аморальні дії", - пишуть російські ЗМІ з посиланням на слова правозахисника Олексія Паршина.

Старша сестра - Крістіна - сказала, що застосувала газовий балончик батькові в обличчя. Молодша Марія зізналася, що завдала не більше п'яти ударів ножем.

Нагадаємо, дві сестри – Ангеліна і Марія в минулому році пішли в 11 клас, проте так і не змогли закінчити навчання. Новий навчальний рік почнеться і для Хачатурян. Вони відвідуватимуть школу при СІЗО.

Як повідомляв Znaj.ua, убитий трьома дочками москвич Михайло Хачатурян сексуально домагався їх, а молодшу доньку вивозив до лісу і практично катував.

Також Znaj.ua писав про те, що на Житомирщині виявили тіло 20-річної Анни Голубенко, яку кілька днів невпинно розшукували родичі.