У Російському Смоленську школярі жорстоко побили свого однокласника і зняли все це на відео. Про це повідомляє telegram-канал Life Shot.

"Школярі з Смоленська жорстоко побили свого однокласника. Один так захопився, що коли відійшли інші, продовжував бути ногами в обличчя", - пишуть на каналі.

На відео, яке з'явилося в мережі, троє підлітків жорстоко б'ють хлопчика, який лежить на землі.

Юнаки штовхають його ногами, поки школяр намагається закрити голову руками. У якийсь момент двоє з нападників відходять, а третій починає стрибати на жертву. Той, хто вів зйомку, не намагався втрутитися, а спокійно відпускав коментарі: "Жорстко".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Мати постраждалого запевняє, що вже знайшла кривдників і передала всю інформацію поліцейським.

Нагадаємо, 437 дітей в школі No77 у Львові довелося екстрено евакуювати.

Як стало відомо, причиною виявилася ймовірність отруєння газом. Сильний запах відчувався в школі з самого ранку. На даний момент здоров'ю і життю дітей нічого не загрожує. Приміщення навчального закладу дезінфікують.Така інформація стала відома від прес-служби Львівської міської ради.

"За даними управління освітою, були евакуйовані діти з школи No77 з поглибленим вивченням економіки та управлінської діяльності, яка розташована за адресою: вулиця Івана Виговського, 7-А. О 9:00 сильний запах газу почав поширюватися по території школи та в фойє. 437 дітей, які перебували на той момент у школі, були евакуйовані на територію церкви", - повідомляють в прес-службі.

Також ми писали про те, що на Київщині підліток обікрав пенсіонерку на дуже солідну суму. Малолітнього злочинця вже спіймали правоохоронці.Інцидент стався у вівторок, 25 вересня, під Києвом у селі Розаліївка Білоцерківського району.

Нагадаємо, школярам розкажуть, як зробити собі приємно.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" український школяр навчив Європу правильно розмовляти.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що у Львові школярів змушують купувати моторошні щоденники.