Сергію Каневу, колишньому журналісту Центру управління розслідуваннями (ЦУР), довелося "терміново покинути Росію".

Цю інформацію повідомило у своєму Telegram-каналі, російське медіа "Проект".

Двоє колишніх співробітників ЦУР, джерело в оточенні Михайла Ходорковського, а також один із співробітників МБХ Медіа, де публікувався Канів, підтвердили інформацію про втечу.

Сергій Канів

Нещодавно, в інтерв'ю телеканалу "Дощ", Михайло Ходорковський розповів, як одного з його співробітників вивезли з Росії. За його словами, по відношенню до певного журналіста готувалася провокація, в ході якої його планували звинуватити в підготовці теракту проти президента Росії Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Каневу стало відомо, що його хочуть звинуватити в спробі з'ясувати маршрут пересування кортежу Путіна.

Як повідомляє джерело, Сергій Канів знаходиться в одній з країн Прибалтики. Правозахисник, який працює там, підтвердив, що знає про переїзд Канева.

Сергій Канів

Нагадаємо, в соцмережах на одному з телеграм-каналів, який наближений до проросійських окупантів заявили про арешт колишнього "міністра" ДНР" Олександра Тимофєєва по кличці "Ташкент".

Користувачі мережі відзначають, що "екс-міністра" затримали російські силовини в Москві, куди втік Ташкент відразу ж після вбивства вже колишнього ватажка "ДНР" Захарченко.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в понеділок, 17 вересня, розпочався суд над українським журналістом Олександром Горохівським, якого затримали в місті Уральськ Казахстану 16 вересня. Він не обмежений у русі, але країну залишити не може.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що колишній ватажок бойовиків так званої «ДНР» Ігор Стрільців (Гиркин) висловив своє обурення з приводу війни на Донбасі, анексії Криму і призначення Дениса Пушиліна на посаду нового ватажка бойовиків так званої ДНР.