Кустуріца, Білан, Лепс, Буйнов та Газманов - всі вони порушили державний кордон України та гастролювали в Криму цього літа.

Цю інформацію повідомляє 24 канал.

Сербський режисер Емір Кустуріца вже вдруге відвідує окупований Крим. Його приїзд - справжня подія. Заради артиста зі світовим ім'ям кримчанам навіть не шкода віддати 40-90 доларів.

У 2018 році у Севастополі відбувся концерт на честь приєднання Криму до Росії, якей весь світ не визнає. Хедлайнером "святкування" став улюблений гурт Путіна "Любе".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На відкриття Керченського мосту приїхала ледь не половина російської естради. Валерія, Діма Білан, Григорій Лепс, Олександр Буйнов, Стас П'єха, Олег Газманов та інші виспівували та витанцьовували на такій "урочистій" події.

У липні та серпні 2018 року Філіп Кіркоров, який вважає себе представником Путіна на сцені, об'їздив з гастролями майже весь півострів. Він це пояснює тим, що політика знаходиться поза мистецтвом.

В'ячеслав Бутусов, лідер гурту Nautilus Pompilius, вдруге приїжджає в Крим та розповідає, що священний обов'язок росіян – терпіти.

На фестиваль "Золота балка", який проходив у Балаклаві, завітав гурт "Ленінград". Дивно, проте фронтмену Сергію Шнурову в'їзд до України так і не заборонили.

"Мені немає різниці, де виступати, якщо є люди, які хочуть це чути, якщо є можливість, то чому б і ні. Я можу виступити в Ефіопії. А в Донецьку небезпечно виступати" Сергій Шнуров

Крим відвідала зірка російського інтернету Ольга Бузова. Колишня учасниця та ведуча телепрограми "Дом-2" встигла і до церкви сходити, і помилуватися пам'ятником "зеленим чоловічкам".

На питання журналістів про те, кого б кримчани хотіли побачили у себе в гостях, вони відповіли:

"З українських багато кого б я хотіла побачити. Наприклад, Ані Лорак, із закордонних – Imagine Dragons, Gorillaz, але вони точно вже не приїдуть" місцева жителька

"The Rolling Stones, AC/DC, Linkin Park, а з українських нікого б не хотів тут бачити, вони ж не хочуть сюди їхати" кримчан

"Хочу "Океан Ельзи", але він не приїде, Зеленський з командою, але він також не приїде в наш Крим" жителька Криму

Нагадаємо, що в мережі показали "упорядковані" двори Сімферополя.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", блогер шокував мережу реальними кадрами з Криму.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в мережі показали ненудне святкування дня міста окупантами в Криму.