Великобританія збирається відправити в Норвегію 800 військовослужбовців у рамках "арктичної стратегії".

Цю інформацію повідомив Державний секретар з питань оборони Великобританії Гевін Вільямсон в інтерв'ю The Telegraph.

Крім того, в повідомленні говориться, що незабаром на півночі Норвегії повинна з'явитися військова база.

Підкреслимо, в той же час, Москва продовжує втручатися у внутрішні справи балканських країн і планує будувати військову базу в цьому регіоні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, отруївши Литвиненко, Кремль вирішив, що йому все зійде з рук і почав нахабно використовувати хімічну зброю на території європейських держав. Проте, застосувавши "Новачок" на британській землі, Росія заплатила високу дипломатичну ціну.

Про це заявив глава МЗС великої Британії Джеремі Хант. Він зустрівся на полях Генеральної асамблеї ООН з російським міністром закордонних справ Сергієм Лавровим і провів з ним жорстка розмова, повідомив телеканал Sky News.

За словами Ханта, вони з Лавровим відверто обмінялися думками і розмова вийшла "дуже жорстким".

"Неприйнятно, щоб Росія пропонувала своїм агентам ГРУ використовувати хімічну зброю на британській землі", - заявив Хант.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в російської правлячої партії з'явилися проблеми. Кремлівські кандидати пролетіли з виборами на посаду губернаторів в двох регіонах. Так, днями пройшов другий тур виборів у Володимирській області і в Хабаровську.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що буквально днями Військово-повітряні сили Великобританії в небі над Чорним морем прямо біля кордонів НАТО перехопили шість тактичних бомбардувальників Російської Федерації Су-24.