У Арабських Еміратах світу став доступний незвичайний музей. У цьому місці зібрані экспоноти, які розбурхують уяву. Тут люди можуть відчути як земля йде з під ніг, а розум виходить на нові орбіти підсвідомості.

Музей обов'язково варто відвідати, адже тільки тут всі експонати унікальні, ніде більше в світі ви не знайдете чогось неординарного і захоплюючого дух. На екскурсію мінімум прийдеться витрати годину, але ця година буде самою незвичайною у вашому житті.

Мережа "Музеїв ілюзій" відкрила найбільший філія в Еміратах, а точніше в Дубаї в комплексі Al Seef.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Загальна площа музею 450 квадратних метрів. Тут відвідувачі можуть входити до кімнати і відчувати різні оптичні ілюзії, а також розглядати химерні експонати, які збивають з пантелику мозок.

найскладнішою кімнатою називають вихровий тунель з обертовим циліндром, в якому людям здається, що земля йде з-під ніг.

Інші повнорозмірні ілюзії дозволяють відвідувачам бачити своїх "клонів" і "Нескінченну Кімнату", яка змушує людей ходити по колу, коли вони переміщуються по нескінченних коридорах.

"Знай.ua" повідомив раніше: рейси з України в Дубаї стануть щоденними: розклад і ціни. Авіакомпанія flydubai змінила розклад рейсів в Дубай з Києва. З 2 жовтня літаки з аеропорту "Бориспіль" у найбільший місто ОАЕ і назад будуть літати двічі на день.

"Знай.ua" також по темі: "биологическое" зброя на борту літака з Африки шокувало навіть бувалих медиків: подробиці. Повідомляється, що інших пасажирів відпустили. При цьому їх змусили залишити контактні дані на той випадок, якщо у когось і зміниться стан або у лікарів з'являться питання. Експерти попередньо встановили причину інциденту. Зокрема, на борту літака перебували декілька осіб з Мекки, де зараз вирує важка епідемія.

"Знай.ua" писав раніше: пекельне полум'я охопило висотку в ОАЕ: перші кадри. У Дубаї, в неділю, 13 травня, сталася пожежа. Вогонь швидко охопив будівлю з-за сильного вітру. Відомо, що людей вдалося евакуювати.