Колишня "Міс Ірак" Шима Кассем розповіла, що невідомі погрожують їй вбивством. Кілька днів тому країну сколихнула новина про смерть іншої моделі.

За словами Шими Кассем, вона отримала повідомлення, в якому говориться, що вона "буде наступною". А в четвер, 27 вересня, невідомі вбили іншу "королеву краси" - колишню "Міс Багдад" Тару Ферес. Вона була зіркою іракських соцмереж: за її акаунтом у инстаграмм стежили близько трьох мільйонів чоловік. Прихильники загиблої вважають, що вона стала жертвою радикалів, які вирішили покарати її за "немусульманский" спосіб життя, зокрема -за любов до відвертому одязі.

У серпні повідомлялося про ще двох смертей, пов'язаних з індустрією краси: при загадкових обставинах померли власники двох салонів краси в Багдаді. Їх вбили в їх власних будинках. Загиблі входили до того ж коло спілкування, що і Тара Фарес.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Пов'язані всі ці смерті, поки незрозуміло. Однак прем'єр-міністр Хайдер аль-Абаді каже, що у нього складається враження, ніби серія вбивств була здійснена "за планом". Тару Фарес вбили двоє мотоциклістів, які відкрили вогонь по її машині прямо в центрі Багдада.

В соцмережах вона часто викладала фотографії, де позувала в одязі, що облягає тіло, ділилася знімками незвичайних зачісок, макіяжу і татуювань. За словами керівниці місцевої правозахисної організації Хани Едвар, серія вбивств - це ніщо інше, як "сигнали, спрямовані як проти активістів, так і проти суспільства в цілому». "Напади на жінок, є публічними фігурами, - це спроба змусити їх замовкнути", - додала Едвар.

У минулому році жертвою радикально налаштованих борців за мусульманські цінності став іракський чоловік-модель Карар Нуші. Його знайшли мертвим у Багдаді після того, як він кілька разів отримував погрози з-за довгого волосся і любвик одязі, що підкреслює фігуру. Карар Нуші помер від ножових поранень на тілі також знайшли сліди тортур.

Ще один скандал минулого року розгорівся навколо "Міс Всесвіт Ірак" Сари Ідан. Частина іракців розкритикувала її за Селфи "Міс Ізраїль" Адар Гандельсман, яке дівчина виклала незабаром після шоу в Лас-Вегасі. Через непрості відносини між обома країнами значна кількість користувачів розгледіла у фотографії зраду: вони вимагали від Сари Ідан видалити фото і погрожували їй розправою.

"Знай.ua" також повідомляє: "Міс Всесвіт" на пляжі похвалилася накачаним бойфрендом і сідницями: фото.

"Знай.ua" пише по темі: Шкіра та кістки: анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.