Російська Федерація зібралася відмовитися від американської валюти. Цей процес буде максимально довгим і трудомістким.

Як повідомляє портал Рoliteka, про це заявив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков. Він зазначив, що "це процес, який не може бути короткостроковим, він розтягнутий у часі".

Так, представник кремлівського засідателя відреагував на заяву глави СБ Андрія Костіна про те, що Путін вирішив підтримати ініціативу, згідно з якою російська економіка будуватиметься буз участі долара. Пєсков підкреслив, що Путін і раніше говорив про те, що необхідно розширювати "поле дії" рубля і "скорочувати частку долара у загальному обсязі міжнародних розрахунків".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Навіть Путін обскакав в рейтингах Дональда Трампа

Американський аналітичний центр Research Center днями опублікував результати дослідження міжнародного рівня довіри до лідерів держав.

Нагадаємо, колишній посол США в Росії Майкл Макфол зробив різку заяву щодо агресивної зовнішньої політики Президента РФ Володимира Путіна по відношенню до ряду країн. Про це повідомляє Washington Post.

Екс-чиновник нагадав про те, як російські війська вторглися в Грузію в 2008 і Україну в 2014-му роках, перекроївши кордону сусідів.

Як писав раніше Знай.uа, в Північній Кореї вже готові до продуктивного діалогу з США.

Так, влада КНДР звернулася до Білого дому з гучною заявою. У Кім Чен Ина не збираються закривати ядерну програму, якщо Вашингтон не надасть гарантії безпеки.

Про це стало відомо завдяки заяві міністра закордонних справ КНДР Лі Ен Хо під час засідання ООН, пише Reuters.

Також Знай.uа писав про те, що у США схвалили проект військового бюджету, в рамках якого Україна отримає $250 млн на озброєння.