Французькі митники зупинили поблизу Тулузи зареєстровану в Україні вантажівку повністю набиту кокаїном.

Про це повідомляє La Depeche.

Наразі вже відомо, що затримана вантажівка прямувала на північ Європи та начебто перевозила рибу. Проте митники, які перевіряли місткість автомобіля дещо засумнівались у законності перевезеного через нервову поведінку водія та пасажира вантажівки, через що вони відправили автомобіль на більш ретельну перевірку.

Під час проведення обшуку митники виявили та конфіскували 650 кілограмів кокаїну. Відомо, що у Європі дилери грам цього наркотику продають за 80 євро, то весь конфіскований наркотик вартуватиме близько 52 мільйонів євро.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Варто відзначити, що востаннє настільки велику партію кокаїну у Франції було знайдено та вилучено минулого року. Тоді правоохоронцям вдалось виявити у порту міста Гавр 752 кілограми наркотику.

Разом з тим варто відзначити, що скандальний російський виконавець, соліст групи "Ленінград" Сергій Шнуров розповів про те, як він спілкується зі своїми дітьми і як проводить вільний час.

Зазначимо, що у соліста групи "Ленінград" двоє дітей – 25-річна дочка Серафима і 18-річний Аполлон.

За словами Шнурова, він підтримує спадкоємців у фінансовому плані, але в самому вихованні активної участі не бере. Через це він почав спілкувтися зі своєю донькою лише коли їй виповнилося 18 років.

Зараз, не дивлячись на всі конфлікти і сварки, знаменитість підтримує спілкування зі своїми дітьми та із задоволенням проводить з ними час.

Шнуров розповів, що разом із спадкоємцями любить відвідувати музеї. За словами артиста, більшого спілкування їм не потрібно.

Крім того варто відзначити, що раніше відомий російський співак 38-річний співак Стас П'єха, онук Едіти П'єхи, став гостем програми "Доля людини".

Відомо, що в ефірі цієї телепрограми співак на весь світ зізнався, що у минулому страждав від наркозалежності та більше того був на межі життя та смерті. Зокрема, П'єха розповів, що вже тричі був у реанімації.

Артист відразу ж додав, що доволі рано почав курити та вживати алкоголь, вже після чого у його житті з'явились наркотичні речовини.

"Я жив весь час у напрузі, мені здавалося, що я повинен щось комусь довести. Через це була агресія, а потім прийшов алкоголь і заборонені речовини. Це чудо, що я ще живий. У мене було три реанімації і інфаркт. Багато разів я опинявся на краю загибелі", – розповів Стас.

Подружжя педагогів продавало наркотики на Львівщині

Нагадаємо, у Києві знайшли труп, "по горло" нашпигований наркотиками.

Як повідомляв "Знай.ua", 5 здорових звичок Сергія Шнурова, про які ви не знали.

Також "Знай.ua" писав, що дикун на Ланосі поставив на вуха Київ, доза алкоголю в крові шокувала навіть драгер.