Однокровна сестра герцогині Сасекської неодноразово виступала з образою і критикою на адресу своєї більш удачливою родички.

Однак тепер вона прийняла рішення піти на мирову з Меган Маркл, для чого і відправилася в Лондон. 53-річна Саманта хотіла при особистій зустрічі з 37-річною герцогинею у всьому розібратися.

Слід уточнити, що відносини сестер були зіпсовані набагато раніше, ніж сталося королівське весілля, коли Саманта публічно розкритикувала дівчину. Меган не виходила на зв'язок з родичкою протягом останніх 10 років.

Саманта Маркл

Тепер же Саманта виступила на ток-шоу Британії, повідомивши, що хоче попросити вибачення у сестри та її чоловіка. Вона, до того ж, попросила Меган піти на примирення з їх загальним батьком Томасом, який останнім часом став слабкий.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Не спілкується Маркл з батьком з тих пір, як 74-річний чоловік кілька разів поспілкувався з пресою і розповів багато не того.

Проте публічні спроби Саманти вибачитися не увінчалися успіхом і на зустріч Меган не погодилася. Американка лише пройшлася по Букінгемському палацу, як туристка, розраховуючи випадково зустріти сестру. Однак вона не врахувала, що герцог і герцогия Сасекські не живуть в цьому палаці - їх будинком є Кенсінгтонський палац, що знаходиться на відстані в кілька кілометрів від офіційної резиденції королеви Єлизавети.

Як передають товариші Меган, вона не побажала "опуститися" до спілкування з Грант.

Крім цього, Саманта стала отримувати погрози від фанатів Меган. Вони повідомляли, що плеснуть Саманті в обличчя кислотою або ж зроблять з нею гірше.

Через це Саманта була змушена тікати з Великобританії, так і не зустрівши свою родичку.

А нещодавно Саманта розповіла, що не отримала запрошення на весілля Меган і принца Гаррі. Відзначається, що на весілля не були запрошені не тільки батько й мати, але й жодного родича з обох сторін.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що кільце Меган Маркл продають за 40 доларів.

Крім цього, Знай.UA писав про те, що принц Вільям жорстоко познущався над дружиною.

Також Знай.UA повідомив, що Меган Маркл вперше стала виходити в світ без принца Гаррі під час своєї вагітності.