Дружина британського принца Гаррі Меган Маркл вперше прийшла на офіційний захід без чоловіка. Герцогиня Сассекська виглядала розкішно.

Меган Маркл
Меган Маркл

Таблоїди зазначають, що Меган Маркл вперше взялась за благодійний проект та вже відвідала світський захід без супроводу свого чоловіка.

Герцогиня Сассекська відвідала виставку "Океанія" у Королівській академії мистецтв у Лондоні. Урочисте відкриття було присвячене 250-річчю з дня заснування художньої галереї.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Для представниці королівської родини провели особливу екскурсію, де представили експонати з Нової Зеландії, Фіджі, Австралії та Королівства Тонга. Саме ці країни герцоги Сассекські відвідають під час своєї закордонної поїздки, що стартує вже 16 жовтня.

Таблоїди в один голос заявляють, що на відкритті виставки Меган Маркл виглядала приголомшливо. Герцогиня обрала чорну сукню від Givenchy з шифоновими рукавами, доповнивши вбрання взуттям на підборах та клатчем. Випрямивши волосся та зробивши легкий денний макіяж, Меган Маркл підкреслила свою природну красу.

Нагадаємо, британські видання опублікували фото, яке яскраво ілюструє вже добре помітний "цікавий стан" дружини принца Гаррі Меган Маркл.

Меган Маркл
Меган Маркл

На знімку у герцогині Сассекської видно кругленький животик, а інсайдери стверджують, що у неї буде двійня.

Уважні фанати королівського подружжя помітили, що останнім часом Маркл, яка ще недавно відрізнялася стрункою фігурою, стала носити переважно сукні вільного крою.


Як писав раніше Знай.ua, британська королева Єлизавета II наполягла на тому, щоб Меган Маркл пройшла тест на фертильність перед весіллям з принцом Гаррі.

Цю інформацію повідомляє Radaronline.

Також, ЗМІ повідомили, що Елізавета змусила Меган заморозити яйцеклітини, нібито королева хотіла переконатися, що невістка, якій виповнилося тридцять сім років, зможе подарувати їй правнуків.


Також Знай.ua писав про те, що принц Гаррі серйозно помилився, бажаючи поцілувати жінку на очах Меган Маркл.