Собака після прогулянки в лісі принесла своїй господині незвичайний сюрприз. Ним виявилося дитинча коали. Як собака знайшов малюка, залишається невідомим. Чому пес вирішив врятувати бідну тварину і як здогадався винести його з лісу - ось вже воістину загадка для багатьох. Відомо лише одне, дитина коали не вижила б без собаки-рятувальники.

Керрі Маккіннон – господиня золотистого ретривера – розповіла, що її вихованка Аша (Asha) з незвичайною ношею на спині виглядала "трохи винуватою" і такою кумедною, що господиня не могла втриматися від сміху.

Собака "не знала, як я відреагую на підкидька. Але побачивши, що я не серджуся, вона заспокоїлася і перестала переживати". Припустивши, що малюк випав з сумки матері і загубився, австралійці звернулися в притулок для диких тварин. Правда, розлучити собаку і її знайду було непросто: той сичав, не бажаючи залишати теплу спину, а коли його зняли, собака влаштувала переполох.

Фахівці відзначають, що в цю холодну ніч коала не дожила б до ранку, загинувши від переохолодження або ставши жертвою хижака – наприклад, лисиці. Врятований ретривером звір отримав ім'я Джоуї. Він буде жити у притулку, поки не зміцніє і не зможе добувати їжу самостійно. Після цього він повернеться у природне середовище проживання.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Бажаємо щасливого повернення в ліс. Нехай коала отримаєте свою сім'ю і знайде нову оселю. Спасибі чудовій собаці, хозяйка з таким вихованцем може бути спокійна за своє життя. Улюблена собака творить чудеса і рятує звірів. Чудеса навколо нас існують, треба тільки їх побачити, почути, відчути. Придивіться до свого улюбленця, на що він здатний, як ви думаєте?

"Знай.ua" раніше повідомляв на своїх сторінках: Кожному собаці: Супрун дозволила українським дітям заводити вихованців. "Поширена думка, що тварини можуть негативно впливати на імунну систему, сприяти розвитку алергії і астми і просто приносити бруд. Тим не менш, дослідження показують, що насправді домашні улюбленці можуть бути корисні для здоров'я малюків"

"Знай.ua" також писав: Таксу з онкологією врятував 3D-принтер. 9-річна собака хвора на рак мозку. Пухлина виявилася таких розмірів, що стала вростати в череп і дробити кістки. І поки хірурги займалися видаленням пухлини, розробники надрукували тварині частина черепа з титанової сітки.