Стало відомо, кому були адресовані конверти з токсичною речовиною рицин, які невідомі відправили в Білий дім та Пентагон.

Цю інформацію повідомляє американський телеканал CNN.

Зазначимо, що працівникам відділів безпеки головних держустанов США, вдалося перехопити отруєні листи.

У повідомленні говориться, що два підозрілі листи в Пентагоні були адресовані міністру оборони Джеймсу Меттісу та начальнику морських операцій адміралу Джону Річардсону.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Джеймс Меттис

Джон Річардсон

"В поштове відділення Пентагону в понеділок були доставлені два поштові відправлення, які відразу дали позитивний результат на наявність рицину" Пентагон

У той же час, в Білому домі підкреслили, що листи вдалося виявити ще до того моменту, як вони потрапили в Адміністрацію президента США.

Нагадаємо, у Білий дім, спеціально для президента США Дональда Трампа прислали "підозрілий конверт". Цю інформацію повідомляє Секретна служба США, передає Fox News. Цей конверт "не отримали у Білому домі і він не потрапив в Білий дім".

Служба не коментує і не розкриває подробиць події. Там зазначили, що зараз інцидент розслідується.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо після підписання нового торгового угоди між країнами не подякував своєму колезі Дональду Трампу.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що польський президент Анджей Дуда потрапив в незручну ситуацію. Підписуючи документи про співробітництво країн з Дональдом Трампом невдало потрапив в кадр. В наслідок чого отримав обурені зауваження від польського народу.