У Каліфорнії цього літа пройшла перша феміністська школа для чоловіків "Male Feminism Camp". Девіз табору — "Women Teach Men".

Вікенд у школі з проживанням у п'ятизірковому спа-готелі коштував 895 доларів і поїздку оплачував сам учасник. Організацією школи зайнявся бізнесмен на ім'я Майкл Хебб. Він розповів журналістам, що ідею йому підказала подруга, а сам він вдячний дружині та доньці за те, що вони багато чому його навчили.

дівчина
дівчина

Журналістка американського Elle Роуз Сернау провела в таборі 72 години, щоб "повернути собі віру в чоловіків". Вона пише, що за цей час встигла чотири рази розплакатися.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У таборі, за її словами, зібралися в основному забезпечені джентельмени від 30 до 40 років.

"Жінки навчають чоловіків — цей девіз мене трохи налякав, а коли щось мене лякає, я повинен це відчути", — говорить фітнес-інструктор Джеймс.

На одній з лекцій письменниця Трейсі Макміллан розповіла, що все життя об'єктивізувала чоловіків. За її словами, жінки часто заводять стосунки щоб щось отримати від чоловіка: дитину, будинок, безпеку та фінансову стабільність. Заради хороших відносин письменниця закликає жінок намагатися побільше давати і менше брати.

Психотерапевтка Естер Перель розповіла, що суспільство обмежує чоловіків, не дозволяючи їм показувати свої справжні емоції і почуття. Чоловікам нав'язують позицію, в якій вони повинні "заткнутися і мовчати".

Нагадаємо, Віктор Пєлєвін випустив роман, в якому жорстоко розкритикував фемінізм.

Раніше Знай.ua повідомляв, рятувальники підготували спеціальний словник феминитивів для власної прес-служби.

Також Знай.ua писав, головне про фемінізм, що повинен знати кожен.