Віктор Пєлєвін написав роман, в якому жорстоко висміяв феміністок. За словами скандального письменника, всі феміністки насправді лише хочуть вдало вийти заміж, при цьому не витрачаючи час на процедуру краси. Роман під назвою "Таємні види на гору Фудзі" побачить світ 27 вересня, але він вже встиг викликати скандал серед читачів.

За сюжетом успішний бізнесмен Федір Семенович розуміє, що гроші не приносять щастя. Одного разу у вітальні його яхти з'являється молода людина на ім'я Даміан Улітін.

Даміан виявляється творцем стартапу, який продає щастя. Його контарка обіцяє надати клієнту процедури, які повернуть йому забуті відчуття задоволеності.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Для початку бізнесмен замовляє послугу з відшкодування втрачених можливостей. Даміан знаходить шкільну любов бізнесмена, але належного ефекту це не дає. Тоді сюжет йде у звичайному для Палевина ключі, розповідаючи про буддистських монахів і польоти свідомоті.

Паралельно шкільне кохана Федора Семеновича Тетяна йде іншим шляхом: вона вступає в секту, яка практикує "езотеричний фемінізм". Вона пізнає ремесло "мисливиць" і вчиться тому, що все у світі створено з жіночих геніталій.

У фіналі лінії головних героїв переплітаються і Пєлєвін говорить своє антифеминистское слово.

Раніше повідомлялося, що з'явився шорт-лист Букерівської премії, однієї з найпрестижніших нагород у світі англійської літератури:

  • Робін Робертсон "The Long Take" (Великобританія)
  • Анна Бернс, "Milkman" (Великобританія)
  • Дейзі Джонсон, "Everything Under" (Великобританія)
  • Рейчел Кушнер "The Mars Room" (США)
  • Річард Пауерс "The Overstory" (США)
  • Есі Едугян "Washington Black" (Канада)

Нагадаємо, головне про фемінізм, що повинен знати кожен.

Раніше Знай.ua повідомляв, прем'єр Нової Зеландії народила дочку, але не планує знаходиться в декреті довше 6 тижнів. Вона відправить в декрет чоловіка, а сама піде займатися справами держави.

Також Знай.ua писав, українців обурила реклама, яку відома мережа супермаркетів опублікувала на своїй сторінці в Facebook.