Моторошна знахідка нажахала всю Росію: під Нижнім Тагілом правоохоронці виявили "сестринську могилу": десятки молодих дівчат, які потрапили в сексуальне рабство до бригади сутенерів, що складається з восьми осіб.

Хтось противився займатися проституцією, хтось погоджувався, результат був один: в Тагілі і його околицях продовжують знаходити непізнані залишки юних росіянок, які одного разу вийшли з дому і більше не повернулися.

Всіх 8 нелюдів заарештували. Серед них - 26-річний Марк Кустовський, який у банді працював "спокусником" і "відділом кадрів". Саме він займався пошуком миловидних дівчат, закохував в себе і заманював у кубло.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Проіснував моторошний бізнес 5 років. За цей час злочинці встигли позбавити життя кілька десятків ні в чому невинних дівчат. На "кладовищі" знайшли навіть 15-річну дочку Едуарда Чудінова - ватажка банди.

В Одесі розкрили "масажний салон", в якому 33-річна жінка зводила дівчат з іноземними клієнтами для надання інтимні послуг. При цьому жінка шукала дівчат для роботи у своєму "масажному салоні" віком від 20 до 25 років за допомогою рекламних оголошень в інтернеті.

Українка Віра десять років тому потрапила в полон, але події того вечора жінка досі пам'ятає в найдрібніших подробицях. Після багатьох років психологічної реабілітації, вона погодилася розповісти свою історію.

Нагадаємо, українки розповіли про найстрашніший досвід у своєму житті. Дві українки відверто розповіли, як потрапили в рабство.

Як повідомляв "Знай. ua", українські заробітчани потрапили в рабство. У таку біду часто потрапляють працівники, які намагаються нелегально влаштуватися на роботу.

Також "Знай. ua" писав, що хлопця врятувало диво: історія про двох роках рабства потрясла Україну. Степан розповів свою історію втечі попутникам по дорозі в українську столицю.