Президент Білорусі Олександр Лукашенко вирішив ще раз усім нагадати, що не відступає перед труднощами. І не зробить цього навіть перед лицем війни.

Лукашенко повідомив, що в разі необхідності готовий забезпечити зброєю кожну родину у своїй державі. Захищати територію будуть всі. Навіть люди похилого віку і жінки.

"Як я не жартома говорив, що, якщо у нас буде достатньо стрілецької зброї — автомати, пістолети, кулемети та боєприпаси до них, — не дай бог війна, ми роздамо у кожну родину. І ми будемо захищати свою територію усіма... Ну, дітей давайте виведемо. Люди похилого віку і навіть жінки: сім мільйонів осіб — сім мільйонів отримають зброю, щоб вони могли захищатися", повідомив глава держави.

При цьому Лукашенко підкреслив, що республіці потрібно лише така зброя, яка в змозі завдати бажаючим повоювати з його країною неприйнятного збитку.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Підходящим Олександр Лукашенко вважає високоточне ракетне озброєння з дальністю до 300-500 кілометрів.

"У нас все є", - зазначив президент Білорусі.

Раніше повідомлялося, що Президент Білорусі Олександр Лукашенко жорстко висловився про законопроект, який направлений на протидію домашньому насильству. Глава держави вважає, що "все це дурниці, взята з Заходу".

"Ви можете не переживати, і народ нехай не хвилюється — ми будемо виходити виключно з власних інтересів, наших білоруських, слов'янських традицій і нашого життєвого досвіду. Десь хтось бовкнув — про протидію насильству в сім'ї. Це зараз модна формулювання на Заході. У них скоро сімей не буде: мужик на мужика одружується або виходить заміж. Дітей народжувати нікому. А ми у них запозичуємо якісь норми поведінки в сім'ї", - повідомив Лукашенко.

Нагадаємо, Лукашенко небайдужий до насильства над жінками та дітьми. Лукашенко розкритикував законопроект про протидію домашньому насильству.

Як повідомляв "Знай. ua", Лукашенко вліз на Донбас. Скандальна правда спливла в ході журналістського розслідування.

"Знай. ua" писав, що Лукашенка "відрізали ноги" заради Путіна. В мережі потролили чергове "чудо" кремлівського фотошопу.