Концептуальний художник, учасниця російської панк-рок групи Pussy Riot Надія Толоконникова дала інтерв'ю видеоблогеру Юрію Дудю, в якому розповіла про свої акції у складі арт-групи "Війна". Бесіда з активісткою опублікована на YouTube-каналі "вДудь" у середу, 10 жовтня.

Активістка розповіла про акцію "***** за спадкоємця ведмедика", яку "Війна" влаштувала в московському Державному біологічному музеї імені Тімірязєва в 2008 році. Шість акціоністів, серед яких була вагітна Толоконникова і її тодішній чоловік Петро Верзілов, роздяглися і влаштували оргію.

Дудь запитав Толоконникову, чому вагітність не втримала її від участі в провокаційному заході.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ніяких питань до тебе, до того, що ти там ... з Петром [Верзіловим] на дев'ятому місяці вагітності, але ж там мимовільна учасниця акції — твоя дочка, яка у тебе в пузі перебувала", - зазначив блогер.

"Я не вважаю, що це погана акція. Я не вважаю, що вона неправильна і аморальна, що за неї треба соромитися. Тому у мене не було поставлено такого питання. Якби я йшла на вбивство і несла свою дитину з собою — напевно, це було б погано", — зазначила Толоконникова. Вона додала, що не боїться, що дочка через це будуть травити: "Я їй розповім, як слати людей ***** [до чорта]".

Толоконникова також зізналася, що у неї бувають інтимні стосунки з дівчатами, однак вона відмовилася називати себе бісексуалкою: "Я себе повністю до жінок не відношу. У мене є багато чоловічих рис, і в моїх відносинах з чоловіками це деяких бентежить, що я веду себе як стандартний чоловік". Акціоністка підкреслила, що вважає себе пансексуальною: "Це і чоловіки, і жінки, і пансексуали, і квіри".

Толоконникова також відповіла на хвилююче питання інтерв'юера, чи правда, що для дівчини одностатевий секс завжди якісніше, ніж секс з чоловіком.

"Все залежить від відкритості, чуттєвості. У мене бували якісь досить провальні ситуації з жінками", — сказала вона.

Нагадаємо, учасник арт-групи Pussy Riot Петро Верзілов потрапив в реанімацію у важкому стані.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", мережа бурхливо обговорює важкий стан учасника Pussy Riot.

Знай.uа писав, що скандальні Pussy Riot зняли кліп на підтримку Олега Сенцова.