Слідом за сполученими Штатами мотрошна стихія обрушилась і на Індію. В штаті Одиши евакуювали близько 300 тисяч людей через наближення циклону "Тітлі".

Про це повідомляє NDTV.

Люди налякані, ніхто не знає, чим обернеться для країни ця трагедія. Наразі відомо про скасування десятка залізничних рейсів.

"Швидкість циклону - 107 кілометрів на годину, він може викликати сильні дощі і руйнування", - повідомляє джерело.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

У кілька округів штату вже направили співробітників місцевих сил оперативного реагування, а місцеві центри надзвичайного реагування працюватимуть цілодобово та у посиленому режимі. У режимі готовності - і пожежні служби.

Додамо, нещодавно на Сполучені Штати налетів потужний ураган "Майкл", який досяг узбережжя американського штату Флорида. Він знаходиться в 10 км на північний захід від Мексико-Біч і рухається на північний схід зі швидкістю близько 6 м/с.

Наразі відомо про першу жертву. Щонайменше одна людина загинула, на чоловіка упало дерево.

Нагадаємо, до України наближається антициклон "Віктор", який спровокує суттєве пониження температури повітря вночі та значне потепління вдень. Це призведе до появи туамів, особливо обережними слід бути вранці на дорогах через погану видимість.

Як раніше повідомляв Знай.ua, острів Сулавесі в Індонезії накрило одразу три могутні стихії. Після потужного землетрусу жителів атакував цунамі. В результаті стихія забрала життя понад дві тисячі життів.

Раніше портал Знай.ua писав, що після атаки одразу трьох стихій Індонезю посунули в буквальному сенсі. Грязьові потоки повністю зруйнували два райони в індонезійському місті.

Дивіться: Уракан "Майкл" знищує американський штат