В Чехії місцевих жителів не на жарт налякало відлуння Другої світової війни. На південному-сході країни знайдено невелику земельну ділянку, яка формально все ще належить таємній нацистській поліції – гестапо.

Місцеві ЗМІ пишуть, що земельна ділянка площею 30 квадратних метрів в околицях містечка Годонін належала до Другої світової війни єврейській родині, яка загинула під час Голокосту. А ось під час нацистської окупації, її занесли до кадастрових списків, причому в якості власника було вказано місцеве управління гестапо.

Після закінчення війни в результаті ряду бюрократичних помилок ділянка не потрапила ні до одного з нових власників, а в 1982 році під час чергового кадастрового перепису був знову записаний як така, що належить "управлінню державної таємної поліції", хоча відомства з такою назвою в тодішній Чехословаччині не існувало.

Помилку виявили тільки зараз. Місцеве управління земельного фонду обіцяє швидко виправити її і приєднати ділянку до тих земельних угідь в цьому районі, які перебувають у власності держави.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Франції Еммануель Макрон відзначив високими нагородами країни відому французьку пару Сержа Кларсфельда і його дружину Беату, яких називають "мисливців за нацистами". 83-річний Серж Кларсфельд отримав вищу нагороду Франції - Великий хрест Почесного легіону, а 79-річна Беата - Національний орден за заслуги.

Варто нагадати, що канцлер Меркель розповіла про своє ставлення до геноциду єврейського народу. Масове знищення євреїв нацистами завжди залишиться в пам'яті всіх народів. Було зроблено спробу винищення цілої нації.

Нагадаємо, найстрашніші війни на Землі.

Як повідомляв Знай.uа покоління дегенератів: росіяни привітали всіх з Голокостом.

Знай.uа писав, у Польщі придумали черговий привід познущатися над українцями.